Ford'dan yılın teslimatı

Ford'dan yılın teslimatı

Türkiye otomotiv devi Ford Otosan, Türk Telekom'a 857 araçtan oluşan filoyu törenle teslim ederek, Türkiye otomotiv sektöründe 2010 yılının en büyük...

Türkiye otomotiv devi Ford Otosan, Türk Telekom'a 857 araçtan oluşan filoyu törenle teslim ederek, Türkiye otomotiv sektöründe 2010 yılının en büyük teslimatını yaptı.

 

Teslimat, bugün Ford Otosan Gölcük Fabrikası'nda düzenlenen törenle gerçekleşti. Törene; Türk Telekom Regülasyon ve Destek Hizmetleri Başkanı Şükrü Kutlu, Ford Otosan Pazarlama, Satış ve Satış Sonrası Genel Müdür Yardımcısı Aykut Özüner ve her iki kurum yöneticileri katıldı.

 

Törende bir konuşma yapan Şükrü Kutlu, her üç yılda bir kiralama yöntemiyle filolarını yenileyerek genç tutmaya çalıştıklarını söyledi. Türkiye'nin her karış toprağında çalışan bir araçlarının bulunduğunu belirten Kutlu, en büyük araç filolarından birine sahip olan Türk Telekom olarak, Ford Otosan'dan sağladıkları araçlarla filolarını yenilediklerini bildirdi.

 

Kutlu, "Bu araçlar, özellikle operasyon grubumuzun, şebeke bakım, arıza ve tesislerde kullanacağı araçlardır. Geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yaşamına değer katan Türk Telekom, topluma yaptığı katkıyı gerçekleştirdiği Türkiye'ye değer kurumsal sorumluluk projeleriyle pekiştiriyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki müşterilerine ve topluma katma değer vizyonuyla çalışmalarını sürdüren şirketimiz, müşterilerine bu araçlarla ulaşacak.

 

Bu nedenle Türkiye'nin iletişim yollarını 7 gün 24 saat açık tutmak için her türlü hava ve yol koşulunda çalışan ekiplerimize destek verecek olan ve çevreye duyarlı araçlardan oluşan bu yeni filoyu, 'Türk Telekom Türkiye'ye Değer Konvoyu' olarak adlandırıyoruz." dedi. Kutlu, Ford Otosan'dan araç alımlarına devam edeceklerini de belirtti.

 

Aykut Özüner ise Türkiye'de sektörünün öncüsü olan birçok şirketin Ford Otosan'da üretilen araçları tercih ettiğini söyledi.

 

Türk Telekom'un çözüm ortağı olarak Ford Otosan'ı seçmesinden onur duyduklarını belirten Özüner, "Türk Telekom için ürettiğimiz 857 araçla, sektörümüzün 2010'daki en büyük teslimatını yaptık. Tüm Ford Otosan çalışanlarına verdikleri emekler için teşekkür ediyorum." dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.