Freizy ile artık bütün dünya müşteriniz

Freizy ile artık bütün dünya müşteriniz

Freizy altyapısındaki online chat programını kullanarak navlun tekliflerinizi aynı anda birden çok nakliyeciye iletebilir, dünyanın herhangi bir yerindeki firma ve broker ile anında iletişime geçebilirsiniz.

Ulusal ve uluslararası alıcıları, satıcıları, nakliyecileri ve dış ticaret komisyoncularını yine uluslararası tedarik zinciri uzmanlığıyla tek bir kanalda birleştiren benzersiz bir iş modeli.

Globalleşen Dünya'da doğru firmaları bularak kaliteli hizmet almak sanıldığı kadar kolay olmayabilir. Bu sırada artan telefon ve mail trafiği can sıkıcı bir hal alabiliyor. Tüm bu süreci pratik hale getirmek için artık Freizy var!

Küresel ticareti kolaylaştırmak amacıyla kurulan Freizy, herkes için sürdürülebilir ve merkeziyetsiz bir ticaretin hayalini kuruyor. Bu amaçla ithalat ve ihracat yapan firmalara, uluslararası nakliye firmalarına ve dış ticaret brokerlara lokasyon bazlı pratik hizmetler sunuyor.

İthalatçı ya da ihracatçıysanız ürünlerinize ait Uluslararası HS kodunuzu kullanarak Freizy’de hesap oluşturabilir .Dünyanın neresinde olursanız olun tek bir kod ile binlerce müşteriye anında ulaşma imkânı sağlayabilirsiniz.

Freizy altyapısındaki online chat programını kullanarak navlun tekliflerinizi aynı anda birden çok nakliyeciye iletebilir, dünyanın herhangi bir yerindeki firma ve broker ile anında iletişime geçebilirsiniz.

Network ağınızı genişletmek ve yeni iş bağlantıları kurmak için Ücretsiz freizy'e Kayıt olun.

Üyeliğiniz sayesinde dış ticaret blokerları ile farklı ülkelere ait pazarlardaki ürünlerin fiyatlarını araştırabilir belli ücret karşılığında raporlar çekebilirsiniz. Hedefinizdeki HS kodlarını radarınıza ekleyin, başka ülkeden ilgili hs kodunuz girildiğinde anında haberdar olun. Bu sayede hiçbir müşteriyi kaçırmayın.

Freizy ulusal ve uluslararası nakliye firmaları için de büyük kolaylıklar sağlıyor. Route sistemi sayesinde anlık rotalar oluşturabilir, dünyanın farklı yerlerindeki taşımacılık ihtiyaçlarına anında cevap verebilirsiniz. Yurt içinden ve yurt dışından yüzlerce firmadan, bulunduğunuz lokasyonda ki yükleri anında organize edin.

Global çapta iş yapmak ve hedefi tam 12 den vurmak isteyen telefon ve mail trafiği ile zaman harcamak istemeyen firma sahipleri freizy ile küresel pazar fırsatları yakalama şansına sahip.

Sizde dünyanın ilk ve tek lokasyon bazlı online aracısız dış ticaret platformu olan freizy.com da Ücretsiz yerinizi alın doğru müşteriyi doğru kanaldan edinin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum