Galip Öztürk ün adı fakülteye verildi!

Galip Öztürk ün adı fakülteye verildi!

Metro Holding'in sahibi tutuklu Galip Öztürk'ün adı Samsun'da bir üniversitenin fakülte binasına verildi Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün...

Metro Holding'in sahibi tutuklu Galip Öztürk'ün adı Samsun'da bir üniversitenin fakülte binasına verildi

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün ismi Samsun Canik Başarı Üniversitesi’nde ölümsüzleşti. Karadeniz’in ilk vakıf üniversitesi olma özelliğini taşıyan, Samsun’un ikinci üniversitesi olan Canik Başarı Üniversitesi Mütevelli Heyeti, yapımında büyük emeği geçtiği için Galip Öztürk’ün ismini Eğitim Fakültesi’ne verdi.

Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Öztürk, bu projenin Galip Öztürk’ün kendisinin okuyamadığı üniversiteye olan özleminin göstergesi olduğunu söyledi. Galip Öztürk’ün bugüne kadar çok sayıda hayır işinde yer aldığını, onlarca ilk ve orta öğrenim seviyesinde okul yaptırdığını ancak en anlamlısının da Başarı Üniversitesi’ne yaptığı katkı olduğunu söyleyen Fatih Öztürk, “Canik Başarı Üniversitesi Samsun’un Karadeniz’e açılan kapısıdır. Okulun yapımından itibaren her aşamasında yer alıp önemli destekler veren Galip Öztürk, isminin verildiği fakültenin tamamlanarak eğitime hazır hale gelmesiyle gurur duymaktadır. Mezunlarından bazılarının Galip Öztürk’ün Türk Milli Eğitimi’ne kazandırdığı okullarda görev yapacak olması, öğretmenleri eğiten bir fakültenin kurulmasına katkı sağlaması Öztürk’ün eğitimi bir bütün olarak gördüğünün ve ne kadar çok değer verdiğinin de kanıtıdır. Galip Öztürk Eğitim Fakültesi’nin öğrenime açılmasıyla birlikte, hem Yönetim Kurulu Başkanımız Öztürk’ün, hem de emeği geçen herkesin tek bir dileği vardır; o da bu üniversiteden memlekete hayırlı hizmetler verecek gençlerimizin yetişmesidir “ dedi.

www.bustruck.net

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.