Geleceğin lojistikçileri buluşuyor

Geleceğin lojistikçileri buluşuyor

Türkiye?de çeşitli sektörlerdeki yerli ve yabancı markalara lojistik çözümler sunan Ekol Lojistik, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Lojistik Eğitim Kampı...

Türkiye?de çeşitli sektörlerdeki yerli ve yabancı markalara lojistik çözümler sunan Ekol Lojistik, bu yıl üçüncüsü düzenlenen Lojistik Eğitim Kampı 2007?nin ana sponsorluğunu üstlendi. Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından düzenlenen Lojistik Eğitim Kampı, lojistik sektöründe kariyer yapmak ve yönetici olarak görev almak isteyen üniversite öğrencileriyle, sektördeki şirket yöneticilerini bir araya getirmeyi amaçlıyor.

 Lojistik Kampı?nda, sektör yöneticileri ve lojistik sektöründe kariyer yapmak isteyen üniversite öğrencileri bir araya gelecek. Kamp?ta ayrıca dünya devleriyle yarışmak ve rekabet etmek için lojistik sektöründeki insan kaynaklarının önemine vurgu yapılarak, IK yatırımlarından bahsedilecek.

 Ekol Lojistik Genel Müdürü Cem Kumuk ve Süreç Geliştirme ve Tasarım Yöneticisi Murat Boğ etkinlik süresince soruları yanıtlayacaklar.

Lojistik Eğitim Kampına çeşitli üniversitelerden 70 öğrenci ve sektörün önde gelen 20 şirketinden yönetici katılıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.