Gelecek Otomotiv'den Alp Özler Nakliyat'a Actros teslimatı

Gelecek Otomotiv'den Alp Özler Nakliyat'a Actros teslimatı

Yeni araç yatırımı tercihini Mercedes-Benz Actros 1848 LS ADR E6 4X2 den yana kullanan Alp Özler Uluslararası Nakliyat, Mercedes-Benz Gelecek Otomotiv İstanbul Şubesinde düzenlenen büyük teslimat töreni ile yeni araçlarının sahibi oldu.

Ankara’nın en köklü firmalarından olan Alp Özler Uluslararası Nakliyat, lojistik alanında geniş bir yelpazede yıllardır faaliyet göstermeye devam ediyor. Uluslararası taşımacılık yanında yurt içi taşımalarında da çok önemli bir konumdadır. Ayrıca Ağır Nakliye ve Proje taşımacılığı organizasyonunda ülkemizin önemli firmalarından olan Yılnak A.Ş.’yi de grubuna geçmiş yıllarda katarak lojistik alanında ki büyümesini sürdürmüştür. Filosunu sürekli ve düzenli bir şekilde genişleten Alp Özler Uluslararası Nakliyat 2021 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2021 yılındaki yeni araç yatırımı tercihini Mercedes-Benz Actros 1848 LS ADR E6 4X2 den yana kullanan Alp Özler Uluslararası Nakliyat, Mercedes-Benz Gelecek Otomotiv İstanbul Şubesinde düzenlenen büyük teslimat töreni ile yeni araçlarının sahibi oldu

gelecek-otomotiv-teslimat-1.jpg

Mercedes-Benz Gelecek Otomotiv tarafından yapılan satışın ardından, Gelecek Otomotiv İstanbul Şubesinde gerçekleştirilen teslimat töreninde Alp Özler Uluslararası Nakliyat 3 nesil bir arada bulunarak Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Gece, Yönetim Kurulu üyesi Ceyhun Gece ve 3.kuşak yönetici temsilcisi Ömer Gece ile Gelecek Otomotiv CEO Bekir Koman, Kamyon Satış Direktörü Serdar Ulağ ve Kamyon Filo Satış Müdürü Yusuf Odabaş’dan araçlarını teslim aldı.

Alp Özler Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Gece “İşbirliğimizin yatırımlarımıza ve büyümemize paralel devam edeceğinden eminim. Sektörümüz sebepli bizim için en önemli kriterler araçlarımızdaki güvenlik, kalite ve teknoloji bileşenleridir. Bu anlamda uzun yıllar Mercedes-Benz ile kurmuş olduğumuz güven ilişkimiz her zaman araçlarımızda ilk tercih sebebimiz oldu. Mercedes-Benz araçları Euro 6 motorların sunduğu düşük emisyon değerleri, gelişmiş teknolojik özelliklere sahip olması, yakıt ekonomisi bakımından avantajlı olmasının yanı sıra, zorlu ve farklı çalışma koşulları altında beklentilerimize cevap verecek güçlü ve ekonomik özellikleri tercihimizde önemli rol oynadı. Ayrıca Mercedes-Benz Finansman Türk A.Ş’ nin sunmuş oldukları finansal avantajlar kalite, güven ve teknolojiye uygun koşullarla araçlarımıza ulaşmamızı sağladı. Tüm süreçte her zaman destekçi olan Gelecek Otomotiv Yönetimine, Satış ekiplerine ve finansal hizmetlerine teşekkür ederiz.” ifadesinde bulundu.

gelecek-otomotiv-teslimat-3.jpgMercedes-Benz Gelecek Otomotiv CEO’su Bekir Koman törende Alp Özler Uluslararası Nakliyat yöneticilerine Mercedes-Benz markasına olan güvenlerinden dolayı teşekkür etti. Bekir Koman, “Kamyonlarımızla üretici olarak 30 yılı aşkın süredir ülkemizde hizmetimizi sürdürüyoruz. Alp Özler Uluslararası Nakliyat ile bu iş birliğimizden dolayı son derece memnunuz. Bu teslimat ile araç parkını kamyonlarımız ile güçlendirip ürün ve hizmetlerimize duyduğu güveni gösteren Alp Özler Uluslararası Nakliyat şirketi yöneticilerine iş birliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İş birliğimizin ilk günden itibaren olduğu gibi, güven ve karşılıklı anlayış içerisinde devam etmesini diliyoruz.” dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.