Goodyear Fleetbox deprem bölgesinde

Goodyear Fleetbox deprem bölgesinde

Goodyear, deprem felaketlerinin yaşandığı bölgede hizmet veren kamyon ve tırların çalışmalarında sürekliliği sağlamak adına Goodyear Fleetbox çözümleriyle bölgede hizmet vermeye başladı.

Sadece ürünleriyle değil, filolar için geliştirdiği lastik servis çözüm ve hizmetleriyle de öne çıkan dünyanın lider lastik üreticilerinden Goodyear, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği bölgelerdeki çalışmalarına bir yenisini ekledi.

Depremlerden etkilenen bölgelerdeki yeniden yapılanma süreçlerinde hizmet vermek amacıyla, Goodyear Fleetbox hizmetini bölgede uygulamaya alan marka, başta bölgedekiler olmak üzere, Türkiye’nin dört bir yanından gelen lojistik-tedarik ve yeniden yapılanma filolarının ihtiyaçlarına cevap verecek.

İlk planda Kahramanmaraş ve Hatay’da kurulan Goodyear Fleetbox’lar, kamyon-ağır vasıta araçlara yönelik lastik servisi hizmeti anlamında sektörde bir ilk olarak dikkat çekiyor.

Goodyear Fleetbox’lar, ağır hasarlı binaların yıkımından hafriyatına, konteyner şehirlerin kurulumundan alt ve üstyapı çalışmalarına birçok alanda aralıksız hizmet veren kamyon ve ağır vasıta araçların hizmette devamlılığını sağlamaya, çözümleri ve profesyonel teknik ekibiyle katkı verecek.

goodyear-fleetbox.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.