Gruber Logistics’in Türkiye operasyonları Rifat Çiçek’e emanet

Gruber Logistics’in Türkiye operasyonları Rifat Çiçek’e emanet

Gruber Logistics, Türkiye'deki faaliyetlerini genişletmek için sektörün deneyimli isimlerinden Rifat Çiçek’i, yılın ikinci yarısının başından itibaren Şube Müdürü olarak atadı.

Türkiye'nin ve tüm Akdeniz bölgesinin uluslararası ticaret için artan stratejik önemi göz önünde bulundurulduğunda, Gruber Lojistik 2023'ün başında Türkiye pazarına açıldı. Rifat Çiçek'in temel görevleri arasında şirketin Türkiye'de daha da geliştirilmesi, özellikle satış büyümesi, ekibin genişletilmesi ve İstanbul ve İzmir'e ek olarak daha fazla şube açılması yer alıyor.

rifat-cicek.jpgRifat Çiçek, lojistik sektöründe 30 yılı aşkın deneyimi ve kurumsal gelişim konusunda kapsamlı uzmanlığıyla, Gruber Logistics için Türkiye'deki iddialı hedeflerine ulaşmak için ideal bir yönetici olarak gösteriliyor. Çiçek, “Gruber Logistics'i Türkiye pazarında daha da sağlam bir şekilde kurmayı ve kurumsal değerlerimizi yerel ekonomiye yerleştirmeyi planlıyorum. Benzersiz felsefemiz mevcut ve planlanan şubelerde uygulanacak. Her şeyden önce, sadece ciroda çift haneli bir artışla değil, aynı zamanda yukarıda belirtilen yeni ofislerimizle ve mevcut 5 çalışandan 20'den fazla çalışana sahip genç ve dinamik bir ekiple varlığımızı genişleterek sürdürülebilir bir büyüme bekliyorum” açıklamasını yaptı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.