GÜR-SEL Turizm halka açılıyor

GÜR-SEL Turizm halka açılıyor

1993 yılında kurulan ve Türkiye'de 500'ün üzerinde kuruluşa taşımacılık hizmeti veren Gür-sel Turizm Taşımacılık ve Servis A.Ş. halka açılıyor. İ

Gürsel Turizm'in halka arzında yatırımcılar, tüm aracı kurumlardan ve bankalardan talep gönderilebilecek. Sabit fiyatla Borsa'da satış yöntemi ve eşit dağıtım şeklinde gerçekleştirilecek arzda, 3 Mart Perşembe ve 4 Mart Cuma tarihlerinde GRSEL.HE koduyla talep toplanacak. Gürsel Turizm'in halka arzına katılmak isteyen tüm yatırımcılar, Borsa İstanbul'da (BİST) işlem yapmaya yetkili aracı kurumlardan ve bankalardan talep gönderilebilecek. İnfo Yatırım aracılığıyla gerçekleşecek halka arzda 15 milyon TL nominal değerdeki paylar sermaye artışı kapsamında, 7 milyon TL nominal değerdeki paylar ortak satışı kapsamında olmak üzere toplam 22 milyon adet pay satışa sunulacak.

Halka arzdan elde edilen gelirle filosundaki araç sayısını ve yeni yazılım yatırımları ile verimliliklerini arttırmayı hedeflediklerini belirten Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Levent BİRANT;

"Gürsel Turizm olarak, günlük 200 bin kişilik personel taşıma kapasitemizle ülkemizin dev şirketleriyle birlikte istihdama güç katan karayolu yolcu taşımacılığının en güvenilir iş ortaklarından biri olarak öne çıkıyoruz.

Halen günlük 40 bin ve her geçen yıl artan öğrenci taşıma kapasitemizle en başarılı vakıf ve özel okulların çözüm ortağı olarak çocuklarımızı gelecekteki hayâllerine ulaştırıyoruz.

Ürdün'ün başkenti Amman'da faaliyete geçirdiğimiz metrobüs projemiz ile günlük 35 bin şehir içi yolcumuzu durmaksızın taşımaya devam ediyoruz.

Çağı yakalayan teknolojileri kendi sistemlerimize entegre ederek, "teknoloji yatırımlarımızla" öne çıkıp, tüm kullanıcılara eşsiz deneyimler yaşatıyoruz. Kalite anlayışımız gereği hijyen ve güvenlik önlemlerini birinci önceliğimiz olarak benimseyip her zaman ileriye taşımanın, hizmetlerimizi şeffaflık ve koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkelerimizle sağlamanın gururunu yaşıyoruz. Mart ayı içinde "Türkiye'nin Uluslararası Ulaşım Operatörü Gürsel" olarak halka arz oluyoruz." şeklinde konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.