Gürsel, 175 Sprinter'i filoya kattı

Gürsel, 175 Sprinter'i filoya kattı

Mercedes-Benz’in hafif ticari araçları en çok satan ithal araçlar olma geleneğini sürdürüyor. Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış...

Mercedes-Benz’in hafif ticari araçları en çok satan ithal araçlar olma geleneğini sürdürüyor. Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz’in aktardığına göre firma, ağustos ayında da farklı çıkışla kendi tarihi rekorunu kırmaya hazırlanıyor.

 Türkiye’nin birçok ilinde personel ve okul taşımacılığı yapan Gürsel Turizm, son teslim aldığı 30 araçla toplamda 175 aracı filoya kattı. Teslim alınacak araç sayısı 2010 sonunda 200 adede ulaşacak. Gürsel Turizm, 2011 ve 2012 yılları için de 100’er adetlik Mercedes-Benz Sprinter alımı için anlaşma imzaladı.

Mercedes-Benz Türk AŞ Pazarlama Merkezi’nde gerçekleştirilen teslimat törenine, Gürsel Turizm’in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Birant, Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hürer Gündüz, Mercedes-Benz Mengerler Ticaret Türk A.Ş Genel Müdürü Nusret Güldalı, Satış Müdürü Mehmet Yücesan, . Mercedes-Benz Türk Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Müdürü Tufan Akdeniz ve Hafif Ticari Araçlar Satış Kısım Müdürü Serdar Yaprak katıldı.

Yeni Sprinterler çok özel olacak

Filosunda 1.500’ü Mercedes-Benz olmak üzere 4.600 adedi aşkın aracı bulunan Gürsel Turizm, günde yaklaşık 25 bin öğrenci ve 120 bin personel taşıyor. Taşınan ürün insan olunca da, güvenliğin ilk sırada olması kaçınılmaz. Yeni alınacak araçlarda da ‘güvenlik’ faktörü oldukça öne çıkarılmış.

Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hürer Gündüz, Mercedes tarafından Gürsel Turizm’e 2011 yılında özel üretilecek araçlar konusunda şu bilgileri verdi: “Mercedes’ten özellikle öğrenci taşımaları için birtakım ekstra taleplerde bulunduk. Okul taşımacılığı yapan araçlarımızda otomatik şanzımana geçiyoruz. Araçlara anaokulu çocukları için ayarlanabilir üç noktalı emniyet kemerleri eklendi ve yolcu tarafına da airbag konuldu. Bir de çok önemli olduğuna inandığımız, belli bir hız limitinde sürücünün dikkatsizlikle frene basmaması halinde kendi kendine duran bir güvenlik sistemi ilave edildi.

SENSÖRÜN GÜCÜ

Gürsel Turizm’in yeni alınan Sprinter araçlarında öyle bir sensör sistemi kullanılmış ki, küçük bir parmak hareketi ile kapı duruyor. Bu da özellikle küçük öğrencilerin güvenliği için çok önemli.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.