Hasel; Linde’den sonra Baoli ile dizel forkliftte de iddialı

Hasel; Linde’den sonra Baoli ile dizel forkliftte de iddialı

1996 yılından bu yana dünyanın lider markalarından Linde’nin distribütörlüğünü yürüttüklerini belirten HASEL Yönetim Kurulu Başkanı Halit Soybeyli, Baoli ile 2025 yılında dizel forklift kategorisinde yüzde 2.5 pay hedeflediklerini açıkladı.

KION Group’a ait Baoli markasının EMEA Bölgesi yöneticileri, 2022 yılından bu yana Baoli forkliftlerinin distribütörlüğünü yapan, istif ve iş makineleri sektörünün öncü kuruluşu HASEL’i ziyaret etti. Toplantıda Baoli’nin Türkiye pazarındaki gelişimi ve geleceği konuşuldu. HASEL, Baoli ile 2025 yılında dizel forklift kategorisinde yüzde 2,5, tüm Baoli ürünleri ile yüzde 1 pazar payı hedefliyor.

baoli-forkliftler.webpHASEL Yönetim Kurulu Başkanı Halit Soybeyli,“2023 yılı itibari ile tüm dünyada istif makineleri pazarının yüzde 59’unu Çin menşeili makineler oluşturuyor. Türkiye’de bu rakam yüzde 49. İki sene öncesine göre ikiye katlamış durumda. Çin markaları sektörü ele geçirmeye başladılar. HASEL olarak bu sektörde 40 yıllık tecrübeye sahibiz. Dünyanın lider malzeme elleçleme markalarından Linde’nin 1996 yılından beri distribütörüyüz. Türkiye’nin 15 noktasında bulunan bölge müdürlüklerimiz ve servis ekibimiz ile 30 bine yakın müşteriye hizmet veriyoruz. 3 binden fazla araç ve ekipman ile Türkiye’nin en geniş malzeme elleçleme filosuna sahibiz. 500’den fazla çalışan, 300’den fazla teknik eleman kadromuz ve 120 adet servis aracımız ile müşterilerimize her zaman çok yakınız. Bütün bu tecrübe ve yaygınlığımızla iki yıldır Baoli markası için de çalışıyor olmaktan mutluyuz” dedi.

42 binden fazla çalışanı ile 2023 yılında 11,4 milyar Euro gelir elde eden ve 1 milyon 800 binden fazla forklift ve depo ekipmanı satışı gerçekleştiren KION Group’un, Çin’in uygun maliyetini, Avrupa’nın mühendislik uzmanlığı ile birleştirerek geliştirdiği Baoli markalı istifleme ve iş makinaları dünyada altı kıtada 80’den fazla ülkede bulunuyor. Baoli markalı ürünler Türkiye’de HASEL tarafından 24 ay ya da 4 bin saat garanti ile satılıyor.

baoli2-001.jpegLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.