HDI Sigorta’dan Yenicep Kasko ile Tam Koruma

HDI Sigorta’dan Yenicep Kasko ile Tam Koruma

Yenilikçi ürün ve hizmetleriyle adından sık sık söz ettiren HDI Sigorta, Garantili Teknoloji ve Helmet Brokerlık iş birliği ve Virtual i Technologies katkısıyla Yenicep Kasko ürününü sigortalılarıyla buluşturuyor.

Akıllı teknolojileri ve müşteri deneyimini odağına alan yaklaşımları ile sigortacılık sektörüne öncülük eden HDI Sigorta, Türkiye’nin ilk Cep Telefonu Yenileme Merkezi olan Garantili Teknoloji ve uzman kadrosu ile kesintisiz hizmet veren Helmet Brokerlık’ın iş birlikleri ile Virtual i Technologies yapay zeka teknolojisinin gücünden de faydalanarak Yenicep Kasko ürünüyle sıfır ve ikinci el cep telefonu sahiplerine yepyeni bir sigortacılık deneyimi sunuyor.

HDI Sigorta’lıların sabit fiyat avantajıyla sahip olabilecekleri Yenicep Kasko ürünü ile poliçe süresi boyunca toplamda 550 USD’lik teminat kapsamında cihazın herhangi bir nedenle arızalanması; kırılması ve ekran, batarya, tuş, hoperlör veya kameralarının zarara uğraması gibi olası risklere karşı tam koruma sağlanıyor. Akıllı teknolojileri baz alan ürün ile kullanıcılar, cep telefonlarına yüklenen uygulama ve yazılım sayesinde cep telefonlarının güncel durumunu test edebiliyor, kişisel verilerin çalınma ve kaybolma risklerine karşı koruyabiliyor ve yine uygulama üzerinden gerektiği durumlarda hasar dosyası açarak dosyaların yönetim ve takibini sağlayarak da yenilikçi bir kasko deneyimi yaşama fırsatı buluyor.

İş birliklerini duyurmak amacıyla 28 Aralık Çarşamba günü HDI Sigorta Genel Müdürlük binasında gerçekleşen kapalı oturum imza töreninde, HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, ‘‘Sigortalılarımız için değerli olan tüm varlıkları korumak, yenilikçi modeller ile kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmak her daim önceliğimiz… Bu kapsamda özellikle son dönemki maliyet artışları göz önünde bulundurulduğunda korumanın belki de daha da önem kazandığı akıllı telefonlarımıza yönelik bütçe dostu yeni ürünümüzü müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Yenicep Kasko projesinde yol arkadaşlarımız olan, Garantili Teknoloji, Virtual i Technologies ve Helmet Brokerlık’ın uzman ekipleri ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.’’ açıklamalarında bulundu.

Garantili Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Bilgili iş birliğine ilişkin, ‘‘Üstün teknolojik alt yapısı ile sigortalılara yepyeni bir deneyim olanağı sunan ürünümüzün tüm taraflar için hayırlı olmasını diliyoruz. Çok çalıştık ancak karşılığını alacağımıza inancımız tam. HDI Sigorta ve Helmet Brokerlık ailelerine bizlere olan güvenleri için teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Helmet Broker Genel Müdürü Galip A. Gökakın ise “Güncel gelişmeleri yakinen takip ederek sektörümüze uyarlamak ve müşterilerimize sunmak amacıyla büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Bugün burada lansmanını gerçekleştirdiğimiz kullanıcı dostu ürünümüzün de ilgi göreceğinden eminiz. Çok kıymetli taraflar ile özverili bir çalışmanın sonucunda hazırlamış olduğumuz ürümüzde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.