Hem zamandan hem alandan tasarruf ettiriyor!

Hem zamandan hem alandan tasarruf ettiriyor!

Jungheinrich bu sene pazara sunduğu lithium-ion akülü EJE 112i transpaletler ile kullanıcılarına hem zamandan hem de küçük yapısı sayesinde alandan tasarruf ettiriyor…

Jungheinrich’in bu yıl pazara sunduğu lithium-ion akülü EJE 112i transpaletler, sahip olduğu özelliklerle kullanıcısına avantaj sağlıyor. Akü yapısıyla dikkat çeken EJE 112i transpaletlerin akü çekmecesi sayesinde evrak çantası şeklindeki 14 kilogram ağırlığındaki aküyü kolay bir şekilde yerleştirip çıkarabilmenin mümkün olduğunu söyleyen Jungheinrich Pazarlama Sorumlusu-Alev Bülbül Zorlu, “Ürünün özel geliştirilen şarj cihazının hızlı ve ara şarj kabiliyeti sayesinde çoklu vardiya işletiminde de esnek kullanım mümkün oluyor. Lithium-ion akülü EJE 112i transpaletler yaklaşık yarım saatte yüzde 50, yaklaşık 80 dakikada da yüzde 100 doluluk seviyesine ulaşabiliyor. EJE 112i’nin bir diğer özelliği ise son derece küçük yapısı sayesinde dar depo alanlarında en uygun şekilde manevra yaptırılabilir olması” diye konuştu.

 

“YÜZDE 100 KENDİ SERMAYESİ İLE
HİZMET VEREN TEK YABANCI FİRMAYIZ”

Taşeron firma kullanmadan, kendi elemanları ile servis hizmeti sunan ve tamamen kendi sermayesi ile sektördeki tek yabancı firma olduklarına dikkat çeken Zorlu,  Jungheinrich’in dünya sıralamasında en büyük 3 forklift üreticisinden biri olduğunun da altını çizdi. Zorlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tek elden Lojistik hizmeti sunuyoruz. Farkımız da ‘ilk’ olmak. Sektörümüzde tüm Türkiye’ye taşeron firma kullanmadan, kendi elemanları ile servis hizmeti sunan ve yüzde 100 kendi sermayesi ile yer alan tek yabancı firmayız.  Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve onlara daima en iyi hizmeti sunmayı ilke edinen bir firmayız. Müşteri ilişkilerin de diğer önemli bir konu da, saygınlık oluşturmak. Bu yüzden her zaman müşteri çıkarlarını zirvede tutuyoruz. Kuruluşundan bu yana teknolojinin ve yeniliklerin takipçisi olarak kendini geliştirme stratejisi izlemiş olan firmamızın yapmış olduğu AR-GE çalışmaları neticesinde çok geniş bir ürün yelpazesinde sahip olmuştur. 33 ülkede bizzat satış ve servis firması ile dünya çapında 11 bin 600 üzerinden kişiye istihdam sağlamaktadır. Firmamız kendi bünyesinde yer alan teknisyenleriyle mükemmel bir teknik servis desteği vermektedir. Almanya da iki merkezi yedek parça depomuz ile Norderstedt’den, Almanya, Danimarka ve Benelux ülkelerine, Lahr’dan Strasbourg, Fransa, Avusturya, İsviçre ve İtalya ya yedek parça sevkiyatı yapmaktadır.”

Burak GÜNER – LOJİSTİK EKİPMANLAR

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.