Her şey dahil araç kiralamada Ford devri

Her şey dahil araç kiralamada Ford devri

Her şey dahil araç kiralama sistemi Ford Lease, müşterilerine uygun fiyatlarla ticari ve binek araç kiralama konforu yaşatıyor. Ford Lease’den diledikleri Ford aracını kiralayan müşteriler, pek çok avantaja sahip oluyor.

Ford Lease, Ford yetkili satıcılarına gelen küçük ölçekli KOBİ’ler, esnaflar ve vergi levhası olan müşterilerine, ticari ve binek araçlar için uzun dönemli kiralama imkanı sağlıyor. Uçtan uca operasyonel kiralama hizmetinde öncü olan uluslararası filo kiralama şirketleri LeasePlan Türkiye ve Avis ile yürütülen iş birliği neticesinde her şey dahil operasyonel kiralama hizmeti sunan Ford Lease, müşterilerine araç kiralamada pek çok kolaylık yaratıyor.

Kiralama süresince MTV, bakım, muayene, hasar ve lastik değişim durumlarında tüm masrafları üstlenen Ford Lease, kaza veya arıza halinde yedek araç sağlayarak işlerin aksamasını engelliyor. İşletme sermayesini kendi işleriyle ilgili yatırımlarında kullanmak isteyenler, Ford Lease ile hem dilediği Ford'u kullanabiliyor hem de kullandıkları aracın operasyonlarını da kapsayan eşit kira bedelleri ile sermayelerini koruyorlar.

Türkiye'de ticari araç pazar lideri Ford Otosan, Ford Lease ile şirketlerin iş yapış biçimlerini kolaylaştırıyor. Küçük KOBİ ve şahıs şirketleri, Ford bayilerinden, öngördükleri kilometreleri belirleyerek 24-36 ve 48 aylık periyotlarda araç kiralayabiliyorlar. Ayrıca kontrat bitmeden bir sonraki Ford için yenileme sürecini başlatan Ford Lease sayesinde, müşteriler araçsız kalmıyorlar.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.