Hubtic, Alman-Türk Sanayi ve  Ticaret Odası üyesi oldu

Hubtic, Alman-Türk Sanayi ve Ticaret Odası üyesi oldu

Hubtic CEO’su Abdullah Cansu, “Bu üyelik ile birlikte iki ülke arasında sürdürdüğümüz faaliyetlerimizi derinleştirerek, paydaşlarımız için uluslararası ticarette daha fazla değer yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

Dijital lojistik şirketi Hubtic, şirketin merkezinin bulunduğu Almanya ile operasyon ofisinin yer aldığı Türkiye arasındaki faaliyetlerini artırmak ve iki ülke arasındaki ticaretin güçlenmesine katkı sunmak üzere Alman-Türk Sanayi ve Ticaret Odası’na üye oldu.

Abdullah Cansu: “Dijital destekli hizmet alanımızı genişleteceğiz”

Hubtic CEO’su Abdullah Cansu, “Hubtic olarak hizmet verdiğimiz 50’den fazla ülke arasında yer alan Türkiye ve Almanya’nın bizim için ayrı bir anlam ve önemi var. Şirketimizi Almanya’da kurduk, merkezimiz orada. Faaliyetlerimizi ise operasyon ofisimizin bulunduğu ülkemizden yönetiyoruz. Diğer taraftan Almanya, ülkemizin ihracatında birinci, ithalatında da dördüncü sırada yer alıyor. Biz bu üyelikle birlikte hem iki ülke arasındaki ticaretin güçlenmesine katkı sağlamayı hem de paydaşlarımız için daha fazla değer yaratmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda faaliyetlerimizi derinleştirip, mevcut uzmanlığımızı pekiştirecek ve lojistik alanındaki dijital destekli hizmetlerimizi daha geniş bir kullanım alanına ulaştıracağız” dedi.

İki ülke arasında yeni rotalar kurulacak

Cansu ayrıca iki ülke arasında yeni rotalar kurarak, uygun navlun, operasyon desteği ve taşımaların çevrim içi takibi ile yüksek kalitede lojistik hizmeti vermek için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.