Hubtic deniz yolu kadrosunu güçlendirdi

Hubtic deniz yolu kadrosunu güçlendirdi

Dijital lojistik şirketi Hubtic, Amerika’dan Uzak Doğu’ya kadar dünya genelinde 100’den fazla rotaya ulaştığı deniz yolu taşımacılığı alanında kadrosunu güçlendiren bir atama gerçekleştirdi.

Deniz yolu taşımacılığında 60’tan fazla ülkede 100’e yakın rotaya ulaşan dijital lojistik şirketi Hubtic, bu alandaki çalışmalarına hız kazandıracak bir atama yaptı. Lojistik ve deniz yolu taşımacılığı alanında 15 yıla yakın deneyimi bulunan Deniz Şeşen, Hubtic Lojistik Direktörü olarak atandı. Şeşen, şirketin deniz yolu taşımacılığı hizmetlerindeki satış, operasyon ve fiyatlama birimlerinden sorumlu olacak. Hubtic, deniz yolunda standart kargo, farklı ebat ve hacimlerdeki yükleri kapsayan proje kargo ve tehlikeli kimyasallar gibi Uluslararası Denizcilik Örgütü (IMO) tarafından sınıflandırılan kargolar olmak üzere tüm taşımacılık hizmetlerini sunuyor.

Deniz Şeşen kimdir?

2009 yılında İstanbul Beykent Üniversitesi’nden mezun olan Deniz Şeşen, kariyerine global uluslararası lojistik şirketlerinin deniz yolu ithalat-ihracat operasyon ve satış departmanlarında başladı. Sektördeki farklı firmalarda İthalat Operasyon Yöneticiliği, İhracat Operasyon Müdürlüğü, Satış ve İş Geliştirme Müdürlüğü ile Şube Müdürlüğü görevlerini üstlenen Şeşen, uluslararası deniz yolu taşımaları özelinde operasyon ve satış departmanlarında yer aldı. 2020 yılında Satış ve Pazarlama Yöneticisi, ardından küresel bir taşımacılık ve lojistik şirketinde Kilit Müşteri Yöneticisi olarak çalışmalarını sürdüren Şeşen, endüstriyel ürünler tarafında da taşımacılık ve ithalat/ihracat operasyonlarını yönetti.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.