İkinci elde yeni trend: açık arttırma

İkinci elde yeni trend: açık arttırma

BiTeklifAt uygulamasının kurucularından İsmail Konur, açık artırma sisteminin daha az bütçeyle, yenisiyle neredeyse aynı işlevde ikinci el ürünler satın almaya olanak sağladığını belirtiyor.

İkinci el piyasası, hem para kazanmak hem de kullanılmayan ürünleri değerlendirmek adına cazip fırsatlar ile hizmet vermeye devam ediyor.

Keyifli alışveriş deneyimi, açık artırma ile satış, kolay ve hızlı alışveriş imkanı sunan uygulama, ikinci el ürünlerdeki değer belirleyememe problemini ortadan kaldırarak ürünlerin eğlenceli ve interaktif şekilde satın alınmasını amaçlıyor.

Eğlenceli alışveriş, hızlı satış ve doğru fiyat

Sektördeki genişlemeyle birlikte birçok firmanın ikinci el pazarına dahil olduğunu söyleyen BiTeklifAt uygulamasının kurucularından İsmail Konur, sözlerine şöyle devam ediyor: “Satıcıların, ürünlerini platforma ekleyerek alıcılar ile buluşturması olarak sağlayan açık artırma sisteminde, önceden belirlenen süre sonunda en yüksek teklifi veren kullanıcı ürünün sahibi olur. BiTeklifAt, uygulama marketlerine çıktığı ilk günden beri kullanıcıların yoğun ilgisi ile karşılaşmış durumda. Şu an, 10 binin üzerinde kullanıcıya eğlenceli alışveriş deneyiminin yanı sıra, hızlı satış ve doğru fiyat ile alışveriş imkanı sunuyoruz. Bizler, açık artırma ile rakiplerimizden farklılaşmayı hedefliyoruz. Kullanıcılarımıza güvenli ödeme ve kargo özelliği ile baştan sona mükemmel bir alışveriş yolculuğu sunmak, en öncelikli amacımız.”

Sürdürülebilir tüketim alışkanlığına destek

Türkiye’deki konjonktüre bakıldığında, sıfır ürünlerin fiyatlarında ciddi bir artışın söz konusu olduğunu söyleyen Konur, dünyanın içerisinde bulunduğu durumda, çok daha sürdürülebilir bir tüketim alışkanlığı oluşturmanın gerekliliğinin altını çizerek, “Açık artırma ile alınan ikinci el ürünler kullanım açısından yeniye yakın olmasının yanı sıra, fiyat konusunda çok daha uygun” açıklamasında bulundu.

Yenilikçi bir açık artırma deneyimi ile online alışveriş imkanı sunan BiTeklifAt, tüm kullanıcılarını mobil uygulama aracılığıyla, günün her saatinde, nerede olursa olsun güvenli kargo, güvenli online ödeme, sorunsuz ürün teslimatından faydalanmaya davet ediyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.