İnci Akü’ye ‘Ürün Geliştirme’ ödülü

İnci Akü’ye ‘Ürün Geliştirme’ ödülü

Sektörün ilk Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Ar-Ge merkezine sahip İnci Akü, Bakanlık tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri’nde “Büyük Ölçekli İşletme-Ürün Geliştirme” kategorisinde ikincilik ödülü aldı.

Congresium Ankara’da düzenlenen Verimlilik Haftası açılışında gerçekleşen ödül töreninde İnci Akü “Kurşun Asit akülerde negatif ızgara alaşım optimizasyonu” projesiyle, ‘Büyük Ölçekli İşletme-Ürün Geliştirme’ kategorisinde ikincilik ödülüne layık görüldü. İnci Akü’ye ödülünü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Davut Kavranoğlu verdi.

Ödülle ilgili değerlendirmede bulunan İnci Akü Ar-Ge Müdürü Sibel Eserdağ, ‘‘Sektörde yeniliklerin ve ilklerin elçisi olarak enerji depolamada uzun ömürlü hızlı çözümler sunuyoruz.  Projemizin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ödüllendirilmesi bize büyük sevinç ve gurur yaşattı. İnci Akü olarak, hem sektörün gelişmesi hem de teknoloji ve inovasyon liderliğimizi sürdürebilmek adına Ar-Ge yatırımlarımızı sürekli arttırıyoruz. Gelecek dönemde de markamızın gelişimini takdir eden bu ödüllere yenilerini ekleyeceğimize gönülden inanıyoruz” dedi.

Sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren işletmeler ile kamu kurumların katılabildiği Verimlilik Proje Ödülleri’ne bu yıl toplam 193 başvuru yapıldı. T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen Verimlilik Proje Ödülleri ile verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi paylaşımının artırılması, uygulanmış projelerin sağladığı yararların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşvik edilmesi amaçlanıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.