Intermax Logistics  filosunu yeni Volvo FH 500 ile güçlendirdi

Intermax Logistics filosunu yeni Volvo FH 500 ile güçlendirdi

Türkiye ile Avrupa ülkeleri arasında entegre lojistik hizmetleri sunan Intermax Logistics, filosunu yeni Volvo FH 500 model çekici yatırımıyla genişletti.

Müşterilerinin çözüm ortağı olma hedefiyle faaliyet gösteren Volvo Trucks’ın; yakıt verimliliği, gücü ve sağlamlığı ile öne çıkan araçlarıyla; Intermax Logistics’in filosu Volvo Trucks markalı araçlarla genişlemeye devam ediyor.

Teslimat töreninde; Intermax Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Çelikel ile Volvo Trucks Saha Satış Müdürü Erkan Şenyurt ve VFS Finansman A.Ş. (Volvo Finans) Bölge Satış Müdürü Tuncay Alev hazır bulundu.

Intermax Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Çelikel, VFS Finansman A.Ş.’nin (Volvo Finans) finansman desteğiyle satın aldıkları yeni Volvo FH 500 çekici yatırımlarıyla ilgili şunları dile getirdi; “Artan taşıma hacmimiz doğrultusunda yatırımlarımıza hız verdik. Bu yatırımlarla daha fazla müşteriye, daha yüksek kalitede hizmet sunmak istiyoruz. Filomuza eklenen yeni Volvo çekicilerle operasyonel esnekliğimizi daha da artırmayı hedefliyoruz. Yeni Volvo FH 500 model çekicilerin düşük emisyon değerleri sayesinde, karbon salınımını da önemli miktarda azaltmış olacağız. Aynı zamanda, araçların teknolojik altyapısı ve güvenlik donanımları sayesinde sürücü arkadaşlarımız daha güvenli ve konforlu yol alacaklar.” Çelikel, 2022 için belirledikleri büyüme hedeflerine ulaşmak için çalıştıklarını ve yeni araç yatırımlarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Yeni Volvo FH 500 araçlarda bulunan; sürücünün tüm bilgilere kolayca erişebildiği dijital ana gösterge ekranı, I-Shift akıllı şanzımanı, güçlü VEB+ yardımcı fren sistemi, uyarlanabilir hız sabitleyicisi (ACC), kişiselleştirilebilir Volvo Dinamik Direksiyonu, yeni dizayn LED farları, acil frenleme sistemi ile beraber önden çarpışma önleyici ikaz sistemi, şerit takip sistemi ve şeritte tutma asistanı gibi güvenlik donanımları ile Intermax Logistics’in güvenlik, konfor ve kazanç beklentilerini karşılıyor.

Yeni Volvo FH 500 çekiciler yüksek performansı, sağlamlığı, yakıt verimliliği ve konforu ile öne çıkıyor. Aynı zamanda, çevre dostu olması nedeniyle uluslararası uzun yol taşımacılığında tercih ediliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.