Intermax Logistics, sürdürülebilirlik çalışmalarını EcoVadis ile taçlandırdı

Intermax Logistics, sürdürülebilirlik çalışmalarını EcoVadis ile taçlandırdı

Kimya sektörünün ihtiyaçlarına uygun lojistik çözümleriyle öne çıkan Intermax Logistics, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk çalışmaları neticesinde EcoVadis’in Bronz Rozeti ile ödüllendirildi.

Taşımalarının yüzde 60’ı kimyevi ürünlerden oluşan Intermax Logistics, dünyanın en kapsamlı kurumsal sürdürülebilirlik değerlendirme platformlarından EcoVadis’ten Bronz Rozet aldı. Intermax Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Çelikel, “Yürütülen detaylı değerlendirmede, sürdürülebilirlik performansımız Bronz Rozet ile ödüllendirildi.” dedi.

Bu başarının, Intermax Logistics’in deneyimli ekibinin çevresel, sosyal ve yönetişim alanlarında gösterdiği titiz çalışmasının bir sonucu olduğunu belirten Çelikel, “Başta ADR’li yük ve kimyevi madde taşımalarımız olmak üzere tüm faaliyetlerimizde çevresel etkileri en aza indiriyoruz. Çalışan sağlığını ve iş güvenliğini ön planda tutmak, etik iş uygulamalarına bağlı kalmak konusunda da oldukça titiz davranıyoruz.” diye konuştu.

savas-celikel-001.jpeg“Sektörde standartları yükseltmeye devam edeceğiz”

Çelikel, EcoVadis’in Bronz Rozeti ile sürdürülebilirlik çalışmalarında önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Bu başarı aynı zamanda sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunma vizyonumuzun da kanıtı niteliğindedir. Sürdürülebilirlik, Intermax Logistics için sadece bir hedef değil, aynı zamanda varoluş nedenidir. Kimyevi madde taşımacılığının doğası gereği, çevreye duyarlı bir yaklaşım benimsemek zorundayız.

EcoVadis tarafından verilen Bronz Rozet, bu konudaki çalışmalarımızı teyit etti. Daha yeşil ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmak için attığımız adımların gururunu taşıyoruz. Lojistik sektöründe sürdürülebilirlik standartlarını yükseltme çalışmalarımız, bundan sonra da aralıksız devam edecek.”

“Yenilikçi teknolojilerle ürün güvenliğini ön planda tutuyoruz”

Çelikel, kimyevi ürün lojistiğinde uzmanlaşmış bir şirket olarak, sektörün taşıdığı özel risklerin farkında olduklarını, özellikle uluslararası standartları, iş süreçlerinin tartışılmaz bir parçası haline getirdiklerini belirtti. Kimya sektörüne en doğru hizmeti sağlamak adına yüklerin güvenli ve çevre dostu bir şekilde taşınması ve depolanması için gerekli bütün önlemleri aldıklarına dikkati çeken Çelikel, “Erişimimiz bulunan yaklaşık 400 ADR’li araçta kullandığımız yenilikçi teknolojilerle ürün güvenliğini ön planda tutuyoruz. Eğitimli personelimiz, hızlı, güvenli, maliyet etkin ve esnek çözümlerimizle kimya sektörüne rekabet avantajı kazandırıyoruz.” bilgilerini de paylaştı.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.