Isuzu D-Max web sitesine kavuştu

Isuzu D-Max web sitesine kavuştu

Pickup severlerin www.d-max.com.tr adresinden ulaşabilecekleri yeni sitede,  görselliğin ön planda tutulması hedeflenmiş ve buna uygun olarak site tamamıyla...

Pickup severlerin www.d-max.com.tr adresinden ulaşabilecekleri yeni sitede,  görselliğin ön planda tutulması hedeflenmiş ve buna uygun olarak site tamamıyla flash yazılım ile hazırlanmış. Bu formatıyla Isuzu’nun yeni mikro sitesi geleneksel internet sitelerinden ayrılarak; dinamik, renkli ve eğlenceli bir yapıda tasarlanmış.

Isuzu D-Max mikro sitesi dört ana menüden oluşuyor: “Keşfet”, “Kullan”, “Satın Al” ve “Tadını Çıkar”.

Sitede kullanıcıların ilgisini en çok, Türkiye’de benzerlerine sık rastlanmayan, “İnteraktif Aksesuar Kataloğu” ve “Online Test Sürüş Talebi” bölümleri çekiyor. D-Max pickup’lar ile ilgilenenler mikro sitede yer alan online formu doldurarak, kendilerine en yakın Isuzu bayisinde D-Max test sürüşü yapma imkanı buluyor. Sitede aynı zamanda D-Max ile ilgili en son görsel ve tanıtım filimlerine de ulaşmak mümkün. Önümüzdeki aylarda ise pickup severler yeni websitesi aracılığıyla kendilerine sunulacak “D-Max Club” avantajlarından yararlanabilecekler.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.