Isuzu Mersin Oto Show'daydı

Isuzu Mersin Oto Show'daydı

Geçtiğimiz yıl yaşanan tüm ekonomik sıkıntılara rağmen bölgesel fuar ve etkinliklere katılım konusunda istikrarlı tavrını değiştirmeyen Anadolu...

Geçtiğimiz yıl yaşanan tüm ekonomik sıkıntılara rağmen bölgesel fuar ve etkinliklere katılım konusunda istikrarlı tavrını değiştirmeyen Anadolu Isuzu, Mersin Bayisi Öztopraklar ile katıldığı fuarda, 2009 yılı pick up pazarının lider modeli Isuzu D Max’in 4x2 Limited ve 4x2 tek kabinli versiyonlarının yanı sıra, 2009 yılı sonunda tamamen yenilenmiş haliyle müşterinin beğenisine sunulmuş ve 5-16 ton kamyon segmentinin lideri N Serisi modellerinden NPR, NPR LONG, NNR LONG ve NLRL LONG’ ve 2009 senesi içinde lansmanını yaptığı, küçük otobüs segmentinin iddialı modeli NOVO’yu kullanıcı ve ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Fuarda sergilenen tek pick up modeli olma özelliği taşıyan ve Mersin’ de uzun zamandır pick-up pazar lideri olan Isuzu D-Max ziyaretçilerden tam not aldı.

Son civatasına kadar yenilenen N Serisi’nin her noktasında Isuzu’nun gelişmiş mühendislik ve motor bilgisine rastlanmakta. Tüm modellerde standart hale gelen yakıt cimrisi Euro 4 Commonrail Turbo Dizel Intercooler teknolojisi sayesinde farklı modellerde %30’a kadar yakıt tüketiminde azalma sağlanıyor.

Novo, 155 Bg lik Euro-4 emisyonlarını sağlayan Isuzu motoruyla daha güçlü, daha ekonomik ve daha çevreci. Euro-4 emisyonlarını sağlarken DPD filtreleme sistemini kullanan Isuzu Motoru, ekstra katkı maddesine ve maliyetine gerek duymaz, sıcaklıktan etkilenmez ve bakım kolaylığı ile müşterisine kolaylık sağlar.

Mersin Isuzu yetkili satış bayisi Öztopraklar, Anadolu Isuzu’nun faaliyet gösterdiği tüm segmentlerde liderlik amacını benimseyen bir yapısı olduğunu ve bunun yansımalarının da bu fuarda görülebildiğini belirtti.

 

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.