ISUZU, yayla sezonunu açtı

ISUZU, yayla sezonunu açtı

Anadolu Isuzu Karadeniz Yayla sezonunu müşterileri ile açtı. Sayıları 30’a yaklaşan Isuzu D-Max ten oluşan konvoyla Karadeniz yaylarına tırmanan doğaseverler...

Anadolu Isuzu Karadeniz Yayla sezonunu müşterileri ile açtı. Sayıları 30’a yaklaşan Isuzu D-Max ten oluşan konvoyla Karadeniz yaylarına tırmanan doğaseverler unutulmaz iki gün geçirdi.

Karadeniz'deki dağ ve yayla turizmine dikkat çekmek için Trabzon Isuzu Yetkili Satış Bayisi Saraçlar tarafından hazırlanan program bölgede büyük bir ilgi çekti.

Isuzu D-Max araçları ile Trabzon Saraçlar Plaza önünde buluşan doğaseverler,  sabah kahvaltısının ardından Trabzon'da şehir turu attı. Rize şehir merkezinde çay molası veren Isuzu D-Max sahipleri,  Çayeli, Pazar ve Çamlıhemşin ilçelerinde şehir turu ile Ayder Yaylası'na vardı. Buradaki öğle yemeğinin ardından Ayder Yaylası'nda düzenlenen yayla şenliklerine katılma şansını bulan D-Max gönüllüleri, Ayder'in eşsiz güzelliği altında stres attı.

Daha sonra Trabzon'nun, doğa harikası olan Uzungöl beldesine hareket eden Isuzu D-Max sahipleri Uzungöl'de coşku ile karşılandı.  Canlı müzik eşliğinde yenen akşam yemeğinin ardından horon oynayan safariciler burada Uzungöl'ün ormanlarında yapılan yürüyüşte 25 Isuzu D Max sahibi ve aileleri meşale eşliğinde gecenin tadını çıkardılar.

Safari'nin ikinci etabında Uzungöl Yamaç Paraşütü şenlikleri ile Uzungöl Doğasporları Derneği'nin onur konuğu olarak açılışa katılan Anadolu Isuzu ve Isuzu D-Max sahipleri daha sonra yaylalara çıkarak safarinin başka bir heyecanını yaşadılar.

Araçlarının zor koşullardaki becerisine güvenerek 2.300 metre yüksekliğindeki Karaster Yaylası'na çıkan Isuzu D-Max sahipleri, öğle yemeğini mangal keyfi yaparak geçirdiler.

35 derece sıcaklığın altında karın keyfini de çıkaran katılımcılar, araçların performanslarını da denemeyi ihmal etmediler. Doğa'nın eşsiz güzelliği ile birlikte yayladan aşağıya inen Isuzu D-Max sahipleri Uzungöl'de dinlendikten sonra Trabzon Isuzu Plaza önünde safariyi sonlandırdılar.

Anadolu Isuzu yetkilileri: "Organizasyondan büyük bir keyif aldık. Müşterilerimizin Isuzu D-Max ile beraber çok güçlü bir bağ kurmuş olduğunu tecrübe ettik. Isuzu D-Max sahiplerinin aileleri ile beraber Isuzu D-Max'i ne kadar fazla sevdiklerini gözlemleme fırsatını bulduk. Hem organizasyonun veriminden, hem de Isuzu D-Max'in müşterilerimizin gözündeki değerini görmekten gurur duyduk. Müşterilerimizin bize olan güvenine sadık olmaya çalışan yapımız sayesinde, birlikteliğimiz her geçen yıl kuvvetlenmektedir. Isuzu D-Max gibi çok sağlam, çok dayanıklı ve yaygın servis ağına sahip bir aracın oluşturduğu başarı, müşterileri arasındaki bu bağdan kaynaklanmaktadır. Biz bu tarz organizasyonları gelenekselleştirerek, Isuzu D-Max ile müşterilerimizin hep beraber yaşadığı bu tecrübeyi ölümsüzleştirmek istiyoruz.", diyerek organizasyondan duydukları mutluluğu dile getirmişlerdir. 

Anadolu Isuzu Trabzon Yetkili Satış Bayisi Saraçlar Otomotivin sahibi Sinan Saraç; şirket olarak gerçekleştirdikleri organizasyonla müşterilerine keyifli anlar yaşatmak istediklerini, belirterek "Bu zor yollarda araçlarımızın performanını gördük ve son derece memnun olduk. Müşterilerimiz safariye aileleri ile katıldı. Ortaya tahmin ettiğimizden çok daha güzel bir görüntü çıktı" diye konuştu. Yayla safarinin ilk kez geçen yıl organize edildiğini belirten Saraç, " Bu yıl etkinliğimizin ikincisini yapıyoruz. Bu yıl geçen seneden iki kat katılım vardı. İnşallah bundan sonraki yıllar bunu  daha da artırarak Trabzon'un, Karadeniz'in gezilmesi gereken, görülmesi gereken tüm yaylaları, turizme açık olan tüm bölgelerini Isuzu D-Max ile beraber tanıtmak istiyoruz. Bunun için bu yayla safarilerini düzenliyoruz. Bundan sonraki yıllarda da katılımı daha geniş tutarak, yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımlı ve daha güzel etkinliklerle halkımızla birlikte olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.