Isuzu'dan 'faizsiz' kampanya

Isuzu'dan 'faizsiz' kampanya

Anadolu Isuzu 14-28 Şubat tarihlerini kapsayan kampanyasıyla kriz döneminde de ticari araç kullanıcılarını desteklemeye devam ediyor.Ticari araç kullanıcıları...

Anadolu Isuzu 14-28 Şubat tarihlerini kapsayan kampanyasıyla kriz döneminde de ticari araç kullanıcılarını desteklemeye devam ediyor.

Ticari araç kullanıcıları 28 Şubat’a kadar Isuzu Kamyon ve Kamyonetlere 20.000 TL’ye 12 ay kredi imkânıyla kavuşabilecek. Üstelik faizi de Isuzu’dan hediye. Bu uygun koşullu kampanyayla ticari araç kullanıcıları nefes alacak.  

Anadolu Isuzu’nun kamyon ve kamyonet segmentlerindeki araçları NPR, NQR, NQR 3D, NKR Wide ve NKR Low ile her yolda ve her koşulda rahatça taşıma mümkün.



Isuzu’nun 90 yılı aşkın mühendislik evriminin ürünü olan pick up modeli D-Max’ler de yine kampanya kapsamında 15.000 TL’ye 12 ay kredi imkanı sunuluyor. Üstelik faizi yine Isuzu’dan. Isuzu D-Max, her türlü yolda sürüş yapmanızı, yük taşıyabilmenizi ve deniz motoru, karavan gibi hobi araçlarını çekmenizi sağlar. Pick-up'lar arasında dayanıklılık ve güvenilirlik konusunda haklı bir şöhrete sahip olan D-Max, 3 tona varan olağanüstü çekme gücüyle size güçten daha fazlasını sunar. D Max 4x2 ve D max 4x4 model seçenekleriyle ihtiyacınız olan gücü ve konforu sağlar. Üstelik şimdi çok uygun koşullarla..

Bu kampanya için ‘Tüh be mi? Ohh be mi?’  Sloganıyla yola çıkan Anadolu Isuzu, bu kampanyadan faydalanacak ticari araç kullanıcılarının rahat bir nefes alıp ohh be, faydalanmayanların ise tüh be diyeceklerini vurgulayan bir iletişim yapıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.