Iveco bayisi bir günde 50 araç teslim etti

Iveco bayisi bir günde 50 araç teslim etti

Iveco İstanbul yetkili satıcısı ve servisi İstanbul Fiat bir günde üç müşterisine toplam 50 araç teslim etti. T&T Lojistik‘e 111’inci Iveco teslimatının...

Iveco İstanbul yetkili satıcısı ve servisi İstanbul Fiat bir günde üç müşterisine toplam 50 araç teslim etti. T&T Lojistik‘e 111’inci Iveco teslimatının yapıldığı törende konuşan firma sahibi Selçuk Belga, T&T Lojistik’in özellikle telekomünikasyon alt yapı taşımacılığı, sanayi mamülleri taşımacılığı, tehlikeli madde taşımacılığı, akü taşımacılığında büyümeyi sürdürürken, Iveco ile yoluna devam edeceğini belirtti. Belga, satın aldıkları 24 Iveco Daily ve 4 Eurocargo’yla filolarındaki Iveco sayısının 111’e ulaştığını söyledi. Belga, 3,5 tondan 40 ton a kadar tüm segmentlerde işe göre araç tedariği sağlaması, düşük yakıt tüketiminde öncü olmasın ve servis hizmetindeki kalitesinden dolayı İstanbul Fiat’ı tercih ettiklerini söyledi.

Iveco Araç genel müdür yardımcısı Koray Kurşunoğlu ise törende yaptığı konuşmada, “Bugün T&T Lojistikle 4 yıldır devam eden iş ortaklığımızdaki önemli bir gün.T&T Lojistik e 111. Iveco aracımızı teslim etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Dünyanın en büyük motor üreticilerinden biri olan Iveco’ nun, T&T Lojistiğe sunduğu alternatif motor seçenekleri, farklı ölçülerdeki orjinal dingil mesafeli araçları ile, farklı şasi boyları ve yüksek hacimli kasa ölçüleri, Iveco nun lojistik sektöründe vazgeçilmez ve büyük bir oyuncudur, T&T Lojistik’le olan ticari ilişkilerimiz, yeni Iveco  araçlarla bir kez daha kanıtlandı” diye konuştu.

Iveco bayisi bir günde 50 araç teslim ettiİstanbul Fiat, My Logistics’e de 14 otomatik şanzımanlı Iveco Daily teslim etti. Törende konuşan firma  sahibi Abbas Akbal, firmalarının vizyonunu lojistik taşımacılık alanına yönlendirdiklerini ve bu doğrultuda da kurumsal, taşımacılıkta gelişmiş, ekonomik operasyonel çözümler üreterek taşımacılığa yeni değerler kattıklarını ifade etti. Iveco Araç Genel Müdür Yardımcısı Koray Kurşunoğlu da, “My Logistics sektörün öncü firmalarından biri olarak her zaman markamızdaki özel yerini koruyacaktır” diye konuştu.

Unilever ve Fritolay gibi birçok büyük markanın distribütörlüğünü yapan Zirvegül Gıda da filosuna 8 Iveco Daily daha kattı. Firma sahibi Şefik Gül teslim töreninde yaptığı konuşmada, özelikle şehir içi dağıtımda, 2.2 litre motor hacmi ve 126hp gücündeki Iveco Daily ile düşük yakıt tüketiminde verimliliklerini artırdıklarını söyledi. Törende konuşan Iveco Araç genel müdür yardımcısı Koray Kurşunoğlu da şunları söyledi: “Unilever, Fritolay, Eti, Ülker gibi devlerin distribütörlerindeki Iveco filoları çok kısa zamanda büyük adetlere ulaştı. Bu Iveco markasına olan güvenin ve inancın en büyük göstergesidir. Zirvegül Gıda’nın da yoluna Iveco ile devam ediyor olması bizler için gurur vericidir.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.