İzmir Boatshow Fuarı açıldı

İzmir Boatshow Fuarı açıldı

Bu yıl ilki düzenlenen Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı (İZFAŞ Boatshow İzmir), İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda törenle açıldı. 25 Kasım 2012 tarihine...

Bu yıl ilki düzenlenen Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı (İZFAŞ Boatshow İzmir), İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda törenle açıldı.

25 Kasım 2012 tarihine kadar devam edecek fuarda 151 firma ürünlerini sergiliyor. Açılış törenine İzmir Vali Yardımcısı Cengizhan Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, İzmir Liman Başkanı Güven Duran, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ve sektör temsilcileri katıldı.

Törende konuşan Başkan Vekili Aydoğan, "İzmir fuarlar kenti diyoruz. Gerçekten son zamanlarda İzmir Büyükşehir Belediyemiz'in, İZFAŞ'ın yaptığı çalışmalarla dünyaya damga vuran fuarlar geliştirdik." dedi. Boatshow İzmir'in şehrin kimliğine çok uygun olduğunu belirten Aydoğan, "İzmir, her zaman limanıyla gelişmiş bir kent. Belediyemiz tarafından yürütülen kıyı tasarımı büyük bir hızla devam ediyor. Bu tasarımda da Boatshow'un ciddi bir önemi var. Bu fuarın gelişmemesi için hiçbir sebep yok. Denizle ve denizcilikle ilgili tüm kurumlar ve biz, bu fuarı geliştirmek için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu. İzmir Tekne ve Yat İmalatçıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aslan Bilgi de, "İzmir'de hepimiz körfezin etrafında yaşıyoruz." diyerek fuarın önemine vurgu yaptı.

Tekne ve yat ile ekipman ve aksesuarları, motor ve güç sistemleri, su sporları ve ekipmanları, balıkçılık ve dalış malzemelerinin sergilendiği İZFAŞ Boatshow İzmir, birçok etkinliğe de evsahipliği yapacak. Fuar kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, DTO, İZFAŞ Boatshow İzmir Atatürk Kupası Optimist Takım Yarışması düzenlenecek. Söyleşi, panel ve sergiler de farklı bir boyut kazandıracak. Profesyonel ve son tüketiciye açık, giriş ücreti 5 lira olan fuar, 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.