Japonlardan "binek kıvamında" ticari araç

Japonlardan "binek kıvamında" ticari araç

Ticari araçlar üzerine inşa edilen vanlara kayıtsız kalmayan Toyota, Granvia ismini verdiği modelini tanıttı. Japon üreticinin hafif ticarisi Hiace temel alınarak geliştirilen araçta, 8 kişiye kadar oturma kapasitesi sunulduğu belirtildi.

Japon üretici Toyota, ticari model Hiace temelinde geliştirdiği yeni van tanıttı. Granvia ismi verilen araç, 8 kişilik oturma kapasitesi sunabiliyor.

Bu bağlamda, Granvia'nın Hiace ile ilişkisinin, Volkswagen Multivan ile Transporter arasındakine benzer olduğu söylenebilir.

Hatırlanacağı üzere, Transporter ticari kullanım amacı ile üretilirken, Multivan yolcu taşımaya yönelik geliştirilen bir model olarak geliştiriliyor.

hiace-arac-ici-001.jpgDİZEL MOTOR İLE ÇIKACAK

2 farklı donanım seçeneği ile satışa sunulacağı bildirilen Granvia'da dizel bir ünitenin görev yapacağı kaydediliyor.

Aracın arka kısmında da bağımsız koltuklara yer verilirken, otomatik kapılar ve deri döşeme gibi donanımların da sunulacağı edinilen bilgiler arasında.

Otonom acil fren ve adaptif hız sınırlama Toyota'nın binek araçlarında görülen güvenlik donanımları Granvia'da karşımıza çıkarken, 12 hoparlörlü müzik sistemi ve Toyota'nın son sürüm multimedya ekranı da sunulacak donanımlar arasında yer alıyor.

Granvia'nın Japonya ve Avustralya gibi pazarlarda satılmasına kesin gözüyle bakılırken, Avrupa pazarına gelip gelmeyeceği ise henüz açıklanmış değil.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.