"Kamp Ateşi" Yıldız'da yanacak

"Kamp Ateşi" Yıldız'da yanacak

Alanındaki ilk ve tek öğrenci organizasyonu olma özelliğini senelerdir başarı ile koruyan Lojistik Eğitim Kampı bu yıl da katılımcılarına unutulmaz...

Alanındaki ilk ve tek öğrenci organizasyonu olma özelliğini senelerdir başarı ile koruyan Lojistik Eğitim Kampı bu yıl da katılımcılarına unutulmaz bir kamp yaşatmak için çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz sene Türkiye?den 26 üniversite, yurtdışından ise başta Rusya, Almanya, Bulgaristan ve Yunanistan olmak üzere toplamda 9 ülkeden 100 öğrenci katıldı. 12 şirket katılımcısının da bulunduğu organizasyonu 110?dan fazla kişi izledi. Bu sene de 100 öğrenci ve 20 şirket katılımcısı ile gerçekleştirilecek olan organizasyon öğretici ve eğlendirici olma özelliğini koruyarak her sene çıtasını biraz daha yükseltmekte ve bu sayede her sene daha fazla kişiye ulaşma misyonunu korumakta.

Geçtiğimiz yıl 110 kişilik kontenjana 500?e yakın başvuru alındı ve bu başvurular uzman bir danışmanlık firması tarafından değerlendirilerek katılımcılar belirlendi.

Paylaşımı, takım çalışmasını, eğlenceyi, bilgiyi ve hatta daha fazlasını harmanlayan Lojistik Eğitim Kampı bu sene de katılımcılarına muhteşem bir organizasyon yaşatma hedefiyle yola çıktı. 150 kişilik uluslararası dev organizasyon 9-12 Aralık tarihleri arasında 6.kez gerçekleştirilecek, kamp ateşi bir kez daha Yıldız?da yakılacak.


LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.