"Kamp Heyecanı" start alıyor

"Kamp Heyecanı" start alıyor

Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından dördüncüsü düzenlenecek olan Lojistik Eğitim Kampı başlıyor. Ülkemizde lojistik...

Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü tarafından dördüncüsü düzenlenecek olan Lojistik Eğitim Kampı başlıyor. Ülkemizde lojistik alanında daha bilinçli mezunların yetişmesine yardımcı olmayı ve lojistik sektöründe çalışanların mevcut bilgilerine katkı sağlamayı amaç edinen Lojistik Eğitim Kampı, yurt dışından da eğitim için gelen öğrencilerle birlikte uluslar arası bir boyut kazanıyor.

 

 Lojistik Eğitim Kampı organizasyonunu düzenleme fikri Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü üyesi girişimci öğrenciler tarafından günümüzden üç sene önce ortaya atılmış ve ilki 2005 yılında düzenlenmişti. Kalite ve Verimlilik Kulübü üyesi üniversite öğrencileri, lojistik sektöründeki hızlı gelişme için ihtiyaç duyulan insan kaynağının yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla bu alandaki ilk öğrenci organizasyonunu gerçekleştirmişti. Lojistik Eğitim Kampı fikri lojistik sektörünün önde gelen şirketleri ve lojistik alanında çalışan akademisyenler tarafından büyük destek görüyor.

          

80 üniversite öğrencisi ve 20 şirket çalışanının katılacağı organizasyon 18 Aralık 08 Perşembe günü Yıldız Teknik Üniversitesi?nde gerçekleşecek olan açılış kokteylinden sonra başlayacak. 21 Aralık 08?e kadar devam edecek olan kamp son yıllarda gittikçe gelişen, coğrafi konumu ve iş gücü ile gözde olan Türk lojistiği ile dünya arasında bir bağ kurmak, içeriği ve eğlenceleri ile dolu dolu bir 4 gün geçirmek için mükemmel bir fırsat.


LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.