Kargoist, Git Kargo'yu satın aldı

Kargoist, Git Kargo'yu satın aldı

2018 yılında kurulan Git Kargo girişimi, Kargoist tarafından satın alındı. Kargoist ve Git Kargo firmaları arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detayları ise paylaşılmadı.

Pandemi ile birlikte her geçen gün daha da büyüyen e-ticaret sektörü, kargo şirketlerinin de büyümesine olanak tanıdı. Kurumsal kargo taşımacılığına odaklanan Kargoist ve yeni nesil bir kargo deneyimi sunmayı hedefleyen Git Kargo girişimlerini geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmıştık.

Bugün edindiğimiz bilgilere göre 2018 yılında kurulan Git Kargo girişimi, Kargoist tarafından satın alındı. Kargoist ve Git Kargo firmaları arasında gerçekleşen satın alma anlaşmasının finansal detaylarının şu an için paylaşılmadığını ilerleyen süreçte finansal detayları sizlere aktaracağımızı da ekleyelim.

2012 yılında İsak Temel ve Alim Yazlı tarafından hayata geçirilen Kargoist, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden kurumsal kargo taşımacılığı girişimi olarak karşımıza çıkıyor. Kargoist'in Türkiye’nin önde gelen online satış siteleri ve partnerlerine, kendi özel filosu ile taşımacılık hizmeti sunduğunu da ekleyelim.

Yeni nesil bir kargo deneyimi sunmak adında 3 yıl önce kurulan Git Kargo ise ülkemiz e-ticaret lojistiğinde başarılı bir alternatif olmayı hedefliyor. 2020 yılında 434 bin kargo teslimatı gerçekleştiren Git Kargo'nun geçtiğimiz yılın Ağustos ayında 5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldığını da hatırlatalım.

KAYNAK: Arden PABUÇÇİYAN - WEBRAZZI

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.