Karsan’dan Kaptanlara Özel 2018 Kampanyası

Karsan’dan Kaptanlara Özel 2018 Kampanyası

Yerli üretici Karsan, araçlarını yenilemek veya 2018 yılında yeni bir araç sahibi olmak isteyen kaptanları sunduğu avantajlarla Karsan Jest+’nın koltuğuna davet ediyor.

Yerli üretici Karsan, araçlarını yenilemek veya 2018 yılında yeni bir araç sahibi olmak isteyen kaptanları sunduğu avantajlarla Karsan Jest+’nın koltuğuna davet ediyor. Karsan’ın yeni yılın ilk aylarına özel olarak başlattığı kampanya kapsamında Şubat ayı boyunca 2018 model Jest+ Premium modellerinde, 50 bin TL’ye 12 ay boyunca 0% faizli kredi imkanı sunuluyor. 28 Şubat tarihine kadar sürecek kampanya, Türkiye İş Bankası ve Vakıfbank’larda geçerli olacak.

Geçtiğimiz sene pazara sunduğu Jest+ modeliyle “Kaptanımız Sensin” diyen Karsan, yeni yılın ilk aylarına kaptanları sevindirecek avantajlı fiyatlar ve kredi seçenekleriyle girdi. Karsan’ın kaptanlara özel olarak başlattığı kampanya kapsamında, Şubat ayı süresince 2018 model Jest+ Premium modellerinde geçerli 50 bin TL’ye 12 ay boyunca 0% faizli kredi imkanı sunuluyor. Türkiye İş Bankası ve Vakıfbank’larda geçerli olacak 0% faizli kredi kampanyası, 28 Şubat tarihine kadar devam edecek.

Jest+’da artık çift klima standart!

Alçak tabanı, otobüs tipi engelli rampası ve basamaksız yolcu kapısıyla kaptanların öncelikli tercihi olan Jest+’da, 2018 model yılıyla beraber sürücü kliması standart olarak sunuluyor. Artırılmış aks kapasitesi, Euro 5 motoru ve 6 ileri şanzımanıyla mükemmel performans ve yakıt ekonomisi sağlayan Karsan Jest+, sessiz ve çalışkan yapısıyla da en iyi verimin elde edilmesine yardımcı oluyor. Hesaplı bakım maliyetleriyle rekabette daimi avantaj sağlayan Karsan Jest+, düşük dönüş yarıçapıyla kentin kalbindeki en sıkışık trafikte bile en zor manevraların üstesinden kolayca gelebiliyor.

www.lojiport.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.