KCS Dış Ticaret’in, yedek parça sektöründeki çıkışı sürüyor

KCS Dış Ticaret’in, yedek parça sektöründeki çıkışı sürüyor

Koçaslanlar Grup bünyesinde faaliyet gösteren KCS Dış Ticaret, her geçen gün büyümesi ve hizmet ağını genişletmesiyle sektörde dikkat çekiyor.

2016 yılında yedek parça dağıtım şirketi olarak kurulan KCS Dış Ticaret, Koçaslanlar Holding bünyesindeki diğer grup şirketleri ve portföyündeki diğer müşterilerine yedek parça tedariği sağlıyor. Yedek Parça sektörünün yükselen değeri, KCS Dış Ticaret’in Genel Müdürü Behçet Murat Turhan, şirketin hizmetlerini ve gelecek planlarını aktardı.

KCS Dış Ticaret’in her geçen gün hizmet ağını genişlettiğini ifade eden Turhan, “Kendi markamız olan PAKCS ile kalitesi yüksek ürünleri rekabetçi fiyatlarla hem iç hem dış pazarlara ulaştırmaktayız. Hedeflemiş olduğumuz Avrupa pazarında İtalya, İspanya, İrlanda, Hollanda gibi ülkelere ihracat yapmaktayız. Bunun dışında da Asya ve Afrika kıtasında da faaliyet göstermekteyiz. Hedefimiz, üretim kalitesi ve müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutarak portföyümüzü genişletmek” diye konuştu.

KCS Dış Ticaret’in yurtdışı yerleşik satış direktör ve temsilcileriyle giderek daha kuvvetli bir hale geldiğinin altını çizen Turhan; “Uzman personelimizle, sahip olduğumuz B2B sistemiyle, diğer bilişim ağları kanalıyla ve etkin dağıtım filomuzla müşterilerimizin her daim yanında bulunmayı görev edindik. Her yıl katlayarak üzerine koyuyor, yepyeni başarı hikayeleri yazmaya devam ediyoruz. Kısa sürede yakaladığımız bu ivmeyi daha da kuvvetlendirerek sektörün lider firmalarından biri olacağız” diye ifade etti.

kcs-nin-kendi-markasi-pakcs.jpg

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.