Kiriacoulis Grubu, D-Marin Didim’de Charter hizmeti verecek

Kiriacoulis Grubu, D-Marin Didim’de Charter hizmeti verecek

Yurt içi ve yurt dışındaki marinacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam eden D-Marin Marinalar Grubu networkünde yer alan D-Marin Didim, hizmetlerine bir...

Kiriacoulis Grubu, D-Marin Didim’de Charter hizmeti verecekYurt içi ve yurt dışındaki marinacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam eden D-Marin Marinalar Grubu networkünde yer alan D-Marin Didim, hizmetlerine bir yenisini ekledi. Akdeniz’in lider yat kiralama firması Kiriacoulis, çok yakında D-Marin Didim müşterileri için charter hizmeti verecek.

Türkiye’nin en gözde tatil yerlerinden Aydın’a sadece bir saatlik mesafede bulunan D-Marin Didim; ilk günden bugüne geliştirerek sürdürdüğü modern ve yüksek standarttaki hizmetleriyle yat sahiplerinin gözdesi olmaya devam ediyor. Marina şimdi, turizm & yatçılık alanında faaliyet gösteren Yunanlı Kiriacoulis Grubu ile işbirliği gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Çok yakında D-Marin Didim’de charter hizmeti vermeye başlayacak olan Kiriacoulis Grubu, İtalya’da 4, Fransa ve Malta’da 1, Yunanistan’da 8, Türkiye’de 3, Hırvatistan’da ise 6 bölgede faaliyetlerini sürdürüyor.

Yatçılık ve turizm alanında yurtdışında faaliyet gösteren tek Yunanlı grup olan Kiriacoulis, charter anlaşması sağlamanın yanı sıra çıplak gemi anlaşmaları ve filoculuk gibi alanlarda da hizmet veriyor. Özellikle Akdeniz Bölgesi’ndeki faaliyetleriyle dikkat çeken grubun katamarandan, motoryatlarına 400 adet yattan oluşan bir filosu bulunuyor.

D-Marin Didim, Kiriacoulis Grubu’yla yaptığı anlaşmayla müşterilerine sunduğu üstün hizmet ve kolaylıklara bir yenisini ekleyecek ve Akdeniz’de birinci, dünyada üçüncü sırada yer alan Kiriacoulus Grubu’nun Türkiye’deki 3. durağı olacak.

580 deniz, 600 kara kapasitesi, çekek sahası ve 11 metre lift havuzu büyüklüğüyle Doğu Akdeniz’in tek katamaran merkezi olan D-Marin Didim, sunduğu teknik olanaklarıyla yat sahiplerinin en çok tercih ettiği marinaların başında geliyor. Bodrum, Gümüşlük, Kuşadası ve Kos, Sisam, Kalimnos, Leros gibi Yunan adalarına yakınlığıyla da bir cazibe merkezi olan D-Marin Didim, 3. hizmet yılını geride bırakmaya hazırlanıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.