Koç Üniversitesi Yelken Takımı Türkiye şampiyonu oldu

Koç Üniversitesi Yelken Takımı Türkiye şampiyonu oldu

Üniversitelerarası Türkiye Yelken Şampiyonası Yarışları’nda Koç Üniversitesi Yelken Takımı Türkiye şampiyonu oldu. 11 Üniversitenin katıldığı...

Koç Üniversitesi Yelken Takımı Türkiye şampiyonu olduÜniversitelerarası Türkiye Yelken Şampiyonası Yarışları’nda Koç Üniversitesi Yelken Takımı Türkiye şampiyonu oldu. 11 Üniversitenin katıldığı şampiyona, 03-05 Mayıs 2013 tarihleri arasında Ankara Gölbaşında gerçekleştirildi.

Üniversitelerarası Türkiye Yelken Şampiyonası yarışları 03-05 Mayıs 2013 tarihleri arasında Ankara Gölbaşı’nda yapıldı. 11 üniversitenin katıldığı Türkiye Yelken yarışında Koç Üniversitesi Yelken Takımı Türkiye şampiyonu oldu.

Koç Üniversitesi Yelken Takımı, üç gün süren yarış serisinde yapılan altı yarışın her birinde birinci oldu. Yarışların ikinci gününden itibaren birinciliği garantileyen Koç Üniversitesi Yelken Takımı bu yıl da rakiplerine büyük fark atarak, Türkiye şampiyonluğunu elde etti.

Üniversite sporları federasyonu tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen yarış, üç gün sürdü ve altı yarış olarak gerçekleştirildi. Yarışlara 11 üniversiteden 12 takım ile toplam 24 öğrenci katıldı.

Koç Üniversitesi Yelken Takımı Türkiye şampiyonu oldu

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.