Koçaslanlar Otomotiv’den, “2022’de aynı hızla devam” sözü

Koçaslanlar Otomotiv’den, “2022’de aynı hızla devam” sözü

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, “2021 yılında ekip olarak müşteri memnuniyeti odaklı iş anlayışımızdan hiç taviz vermedik. 2022 yılında da aynı motivasyon ve birlik beraberlikle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’de uzun yol çekicilerinden, inşaat ve dağıtım kamyonlarına kadar geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunan Renault Trucks yetkili bayisi Koçaslanlar Otomotiv, 2022 Yılı İş Planı Toplantısı’nı 22.01.2022 tarihinde Koçaslanlar Holding Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıya, Koçaslanlar Otomotiv A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, Genel Müdür Mesut Süzer ve Satış & Servis yönetim ekibi katılım sağladı. 2021 yılının durum değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2022 yılı satış-servis planlaması ile bütçe ve şirket hedefleri de belirlendi.

1998 yılından bu yana 147 personel ile 3 ilde hizmet veren, Renault Trucks ve Tırsan markalarını bünyesinde bulunduran Koçaslanlar Otomotiv, toplam 32.000 m2 alan içinde satış ve satış sonrası tüm hizmetleri vermektedir. İstanbul/Orhanlı, İstanbul/Hadımköy, Kocaeli ve Bursa’daki bayilik noktaları ile satış, satış sonrası, yedek parça, ikinci el, finansman ve 7/24 servis ağı seçenekleriyle müşterilerine hızlı ve kaliteli bir hizmet portföyü sunuyor.

Konuşmasına 2021 yılındaki gayretlerinden ötürü tüm ekibine teşekkürlerini ileterek başlayan Koçaslanlar Otomotiv A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan, “Öncelikle 2021 yılında tüm Koçaslan Otomotiv ekibine göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunarım. Kuruluşumuzdan itibaren her yıl olduğu gibi 2021 yılında da ekip olarak temel aldığımız misyon, vizyon ve değerlerimizden vazgeçmedik ve müşteri memnuniyeti odaklı iş anlayışımızdan hiç taviz vermedik. 2022 yılında da aynı motivasyon ve birlik beraberlikle yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

genel-mudur-mesut-suzer.jpg2022 İş Panını ekip arkadaşlarıyla paylaşan, Koçaslanlar Otomotiv A.Ş. Genel Müdürü Mesut Süzer, pandeminin küresel ekonomiyi derinden etkilemesine rağmen Koçaslanlar Otomotiv’in hedefleri doğrultusunda iyi bir yıl geçirdiğinin altını çizdi. “2022 yılında hızla büyüyen ve dinamik yapımız sayesinde lojistik sektörünün araç bazlı tüm ihtiyaçlarını sağlamayı planlıyoruz. Sürüş kolaylığı ve düşük yakıt tüketimi gibi özelliklerle son kullanıcıya odaklanırken, çevreci yanıyla da ekosistemi koruyan, sürekli gelişen teknolojiler sunacağız. Gelişmiş teknolojimizi ve servis ağımızı da daha fazla alana ulaştırmayı, bölgemizde tam hakimiyet kurmayı ve pazarın taleplerini karşılamayı hedef edindik. Bu hedefler doğrultusunda her yıl olduğu gibi, bu yıl da çok çalışacağız” dedi.

kocaslanlar-otomotiv-as.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.