Konya'da, DAF-TIRSAN şov vardı

Konya'da, DAF-TIRSAN şov vardı

15 Mayıs 2010 Cumartesi günü DAF – TIRSAN Otomotiv A.Ş. Konya Yetkili Satış Merkezi’nde 300 müşterinin de katılımıyla Konya Bahar Şenliği Pilav...

15 Mayıs 2010 Cumartesi günü DAF – TIRSAN Otomotiv A.Ş. Konya Yetkili Satış Merkezi’nde 300 müşterinin de katılımıyla Konya Bahar Şenliği Pilav Günü düzenlendi. DAF–TIRSAN şenlik esnasında, Konya Yetkili Satış Merkezi’nden araç alan 6 firmaya teslimat töreni yaparak gövde gösterisi yaptı.

Türkiye’nin lider treyler üreticisi TIRSAN Treyler A.Ş. 22 Ocak 2010’da DAF – TIRSAN Otomotiv A.Ş. Konya Yetkili Satış Merkezi’ni açarak Türkiye’deki bayi ağına bir yenisini daha eklemişti.

Açılışından sonra en büyük organizasyona ev sahipliği yapan DAF– TIRSAN Otomotiv A.Ş. Konya Yetkili Satış Merkezi, Bahar Şenliği ile birlikte müşterileriyle yeniden buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Müşteriler geleneksel Konya yemeklerini fasıl eşliğinde yiyerek günün keyfine vardılar. Konya Bahar Şenliği Pilav Günü’ne katılan 300 müşteri, TIRSAN ürünlerini daha yakından inceleme fırsatı buldu ve DAF - TIRSAN yetkilileri ile birebir görüşerek ürünler hakkında daha detaylı bilgiler aldı.

Bahar Şenliği ve teslimat törenine DAF – TIRSAN Otomotiv A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun ve TIRSAN Ürün Yönetimi ve Pazarlama Müdürü Salih Arısüt de katıldı. Teslimat töreninde bir konuşma yapan DAF – TIRSAN Otomotiv A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun, “ DAF – TIRSAN Konya Yetkili Merkezinin açılışından bu güne yaklaşık 4 ay geçti. Bu kısa sürede Konya Yetkili Satış Merkezimin satış grafiği hızlı bir şekilde yükseldi. Bugün burada Konyalı müşterilerimizle olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. DAF – TIRSAN Konya şubemizden araç alan müşterilerimize teşekkür etmek adına araçlarını bizzat teslim etmek istedik. DAF ve TIRSAN araçlarınız şimdiden hayırlı olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

Şenlik sırasında yapılan teslimat töreninde 6 farklı Konya merkezli taşımacılık ve nakliye şirketlerine toplam 23 farklı araç teslimatı gerçekleştirildi. Törende araç alımı yapan firma yetkililerine birer plaket verildi. Aynı gün içerisinde bahar şenliğine katılan 4 farklı Konya merkezli firmaya da 3 adet DAF CF 85.410 Euro 5 4x2 Çekici ile 4 adet DAF CF 85.460 Euro 5 4x2 Çekici satışı gerçekleştirildi.


 

 

Teslimatı gerçekleştirilen araçlar ve katılan firmalar

 

Ahmet Şimşek:

1 adet DAF XF 105.460 Euro 5  4x2 Çekici ve 1 adet TIRSAN Mega Şasili Maksima Semi-Treyler

 

Akdoğan Nakliyat:

1 adet DAF CF 85.410 Euro 5 4x2 Çekici ve 1 adet Kässbohrer Açık Kasa Semi-Treyler

 

Baktur Uluslararası Nakliyat:

3 adet DAF CF 85.410 Euro 5 4x2 Çekici ve 3 adet TIRSAN Mega Semi-Treyler

Beyoğlu Uluslararası Nakliyat:

3 adet DAF CF 85.410 Euro 5  Low-Deck 4x2 Çekici ve 3 adet TIRSAN MegaLight Semi-Treyler

 

Turşucular Zahirecilik:

1 adet DAF CF 85.410 Euro 5 4x2 Çekici

 

Yörük Taşımacılık:

3 adet DAF CF 85.410 Euro 5 Low-Deck 4x2 Çekici ve 3 adet TIRSAN Mega Semi-Treyler

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.