Krone, 62 palet kapasiteli çift katlı treylerini tanıttı

Krone, 62 palet kapasiteli çift katlı treylerini tanıttı

Krone'nin önceki gün tanıtılan yeni çift katlı treyleri, daha fazla denge, daha iyi kullanım, daha kısa geri dönüş süreleri ve dolayısıyla kısmi yük taşımalarında daha fazla verimlilik vaat ediyor.

Europäische Ladungs-Verbund Internationaler Spediteure (ELVIS) AG tarafından önceki gün tanıtılan yeni çift katlı treyler, daha fazla denge, daha iyi kullanım, daha kısa geri dönüş süreleri ve dolayısıyla kısmi yük taşımalarında daha fazla verimlilik vaat ediyor.

Vario Liner adlı tenteli yarı römork, HUB ve hat taşımacılığında kullanılmak üzere özel olarak tasarlandı. İki katta 62 adede kadar palet alanı sunan yeni treyler, Code XL sertifikalı gövdesi ile ADR taşımaları için de onaylandı. Yenilikçi çift katlı treyler, ticari araç üreticileri KRONE ve Wiese ile yakın işbirliği içinde geliştirildi.

ELVIS AG CEO'su Nikolja Grabowski, "Yeni Vario Liner, HUB ve düzenli taşımacılıktaki günlük zorluklara etkili bir yanıttır. Önceki modele göre daha fazla kargo taşımakla kalmıyor, aynı zamanda daha hızlı yüklenip boşaltılabiliyor. Bu, onu daha ekonomik hale getiriyor ve nakliyeyle ilgili karbondioksit emisyonlarını azaltıyor" diyor.

krone-vario-liner-1.jpgHem yanlardan, hem arka kapıdan yüklenebiliyor

ELVIS'in ticari araç üreticileri KRONE ve Wiese ile yakın işbirliği içinde kurduğu yeni geliştirilen kayar perdeli treyler, hem yanlardan hem de arka kapılardan yüklenebiliyor. Bu konsept, herhangi bir yükün yüklenmesi ve boşaltılması için gereken süreyi en aza indirmekte ve çift katlı sistemle birlikte düşük hasar oranını da garanti etmekte. Segment segment değişken olarak ayarlanabilen ikinci seviye, palet alanı sayısını 62'ye çıkarmakla kalmıyor, aynı zamanda ürünlerin yanlış istiflenmesini ve aşırı basınçtan zarar görmesini de engelliyor.

Üst düzey güvenlik

Bireysel seviye elemanlarının yükseklik ayarı bir forklift yardımı ile yapılıyor. Her zaman güvenliği sağlamak için segmanlar, istenmeyen ayarlamaları önleyen bir elektronik kilitle donatılmış. Bu, ancak forklift çatallarının ilgili seviye segmentinin ara zemin ceplerine sokulmasıyla çözülebilir. Sürücünün artık manuel olarak müdahale etmesi gerekmiyor, bu da yükleme sırasında güvenliğini ve konforunu önemli ölçüde artırıyor. İşlemi gerçekleştirmek için kısa bir talimat yeterli.

Wiese GmbH & Co. KG proje yöneticisi ve baş tasarım mühendisi Eugen Friesen, bu durumu: "Römorku çift katlı bir varyant olarak donatmak, araç kullanımının iyileştirilmesinde belirleyici bir faktördür. Örneğin, paletlenmiş mallar ve uzun mallar aynı anda ve güvenli bir şekilde taşınabilir" diye açıklıyor.

Ağır eşyaları alt kata ve daha hafif eşyaları üst seviyeye yerleştirerek, düşük bir ağırlık merkezi de gerçekleştirilebilir, bu da sürüş özelliklerini olumlu yönde etkiler ve güvenliği artırır. Uzun mallarda bile yükleme sürecini en aza indirmek için Vario Liner standart olarak üst kata daha hızlı erişim sağlayan bir açılır tavan ile donatılmış. Bu aynı zamanda yükü sabitlemeyi daha kolay ve hızlı hale getiriyor.

Vario Liner hakkında detaylı bilgi için: https://www.elvis-ag.com/vario-liner

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.