Krone’nin 1 milyonuncu treyleri banttan indi

Krone’nin 1 milyonuncu treyleri banttan indi

Krone, şasi numarası WKESD000001000000 olan 1 milyonuncu aracı Coollineer’ı üretim hattından çıkarıp, 50 yıllık müşterisi TIP Trailer Services'e teslim etti.

Krone, 1 milyonuncu aracını üretmenin gururunu yaşıyor. Lübtheen fabrikasında üretilen Cool Liner. 1971'den bu yana iş ortağı olan TIP Trailer Services'in Norveç şubesinde kullanılmak üzere “Tebrikler! 50 yıllık ortaklığı kutluyoruz" özel yazısıyla teslim edildi.

2021 yılı, iki şirket arasındaki başarılı ortaklığın 50. yıl dönümü. Taşımacılık ve lojistik endüstrisi için uluslararası kiralama, kiralama ve hizmet şirketi olan TIP, 18 Avrupa ülkesinde ve Kanada'da 120'den fazla lokasyonda faaliyet gösteriyor. 2003 yılından bu yana TIP CEO'luğu görevini yürüten Bob Fast, devir teslim sırasında bu uzun soluklu ortaklığın öneminin altını çizerek, "Bugün Krone ile güvenilir ve değerli işbirliğimizin 50. yılını kutluyoruz. Krone, TIP için güçlü bir semboldür. Gelecekte de Krone'nin yüksek kaliteli ve yenilikçi treylerlerine her zaman güvenebileceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Krone Satış Genel Müdürü Ingo Geerdes de, uzun yıllara dayanan güven için teşekkürlerini dile getirerek, "TIP, en başından beri seçkin bir Krone müşterisi olmuştur. Dünyanın önde gelen ticari araçlarından biriyle 50 yıllık ortaklığımızdan gurur duyuyoruz. Her iki şirket de nakliye ve lojistik sektörünün hizmetinde her zaman dinamik olarak büyüyen servis sağlayıcılarındandır. Bugün TIP'e teslim edilen milyonuncu Krone treyler bir Cool Liner.Özellikle bu frigorifik araç, işbirliğimizin kaç yönünün olduğunun altını çiziyor. Çünkü 25 yıl önce Krone'un frigorifik treyler pazarına girmesine neden olan TIP'den gelen bir talepti" ifadelerini kullandı.

krone-1-milyon-treyler.jpg

SOLDAN SAĞA: Willi Langlets, Henrike Wilkens, Diederick van Haselen, Peter Sijs, Bob Fast, Ingo Geerdes, Daniello Cohen, Michaela Reinelt, Thomas Flex.

Bir milyon Krone araç

İlk Krone ticari aracı tam 50 yıl önce 1971 yılında Werlte'de üretildi. Bugün Krone, Werlte, Lübtheen, Herzlake ve Tire'deki (Türkiye) modern, yüksek otomasyonlu tesislerinde çok çeşitli treyler ve semi treyler üretmektedir. Son 50 yıla yayılan Krone’nin yıllık treyler üretim adeti ortalama 20 bin civarında bulunuyor.

ÇEVİRİ HABER: LOJİPORT.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.