Kumport Terminali, Portchain Connect ağına katıldı

Kumport Terminali, Portchain Connect ağına katıldı

Portchain, bugün Kumport Terminal İstanbul'un Portchain Connect ağına katılacağını duyurdu. Bundan böyle terminalin, nakliye hatlarıyla rıhtım hizalama sürecinin daha da basitleşeceği bildirildi.

Kumport Planlama Müdür Yardımcısı İlyas Gürsoy, "Portchain Connect'in bir parçası olmak, rıhtım planlama yaklaşımımızı, veri alışverişini otomatikleştirmemizi ve iş birliğini geliştirmemizi kolaylaştıracak” diye konuştu.

Portchain Connect, Kumport Terminal İstanbul'un doğrudan taşıyıcı sistemlerinden çizelgeler ve hareket sayıları hakkında gerçek zamanlı güncellemeler almasını sağlayacak ve böylece gemi çizelgelerini terminalin rıhtım planıyla daha iyi uyumlu hale getirmek için hızlı bir şekilde yanıt vermelerini ve ayarlamalar önermelerini sağlayacak.

"Kumport Terminal İstanbul'un Portchain Connect'e katıldığını duyurmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Portchain CCO ve Kurucu Ortağı Thor Thorup ise, "İş birliğimiz, liman operasyonlarının temel yönlerinde operasyonel verimliliği artırmayı ve nakliye sektörünün dijitalleşmesi için olumlu bir yol çizmeyi amaçlıyor" açıklamasını yaptı.

KAYNAK: CONTAINERNEWS.COM

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.