Limanda demirli tekne alev alev yandı

Limanda demirli tekne alev alev yandı

Kadıköy'deki balıkçı barınağında demirli haldeki bir teknede yangın çıktı. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Olay,...

Kadıköy'deki balıkçı barınağında demirli haldeki bir teknede yangın çıktı. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Olay, saat 06.00 sıralarında, Kurbağalıdere balıkçı barınağında meydana geldi. Demirli haldeki Selen adlı teknede henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Barınaktaki işçiler yangın tüpleriyle müdahale etti. Büyüyen yangını söndürmekte yetersiz kalan işçiler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek diğer teknelere sıçramadan söndürdü. Tamamen yanan tekne kullanılamaz hale geldi. Teknenin kime ait olduğu ise henüz belirlenemedi.

Görgü tanığı bir işçi, "Dışarı çıktık, dumanlar çıkıyordu. Müdahale ettik ama söndüremedik. İtfaiyeye haber verdik. Tekne kime ait bilmiyorum. İşe başlayalı bir ay oldu daha önce böyle bir şey görmedim" dedi. Olay yerinde inceleme yapan polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.