LOGISTIKA EXPO Rusya, kapılarını açmak için gün sayıyor

LOGISTIKA EXPO Rusya, kapılarını açmak için gün sayıyor

Lojistik, taşımacılık, depolama teknolojisi ve ekipmanları fuarı Logistika Expo 28-31 Mayıs tarihlerinde Moskova Crocus Expo Fuar Alanı'nda düzenlenecek.

İlk kez düzenlenecek olan LOGISTIKA EXPO fuarı, Uluslararası İş Makineleri ve Teknolojileri Fuarı - CTT Expo, Uluslararası Ticari Araçlar ve Teknolojileri Fuarı - COMvex, Uluslararası Otomotiv, Yedek Parça ve Aksesuarları Fuarı - CTO EXPO ile birlikte düzenlenecek. Eş zamanlı olarak düzenlenecek 4 fuar, Rusya ve Doğu Avrupa'daki en büyük endüstri fuarı olma özelliği taşıyacak.

Logistika Expo'yu nakliye ve lojistik firmalarının yanı sıra, toptan ve perakende firmaları, çeşitli teknoloji firmaları, acenteler, distribütörler, tedarik zinciri yöneticileri gibi sektörün önemli karar vericilerinin ziyaret etmesi ve 75.000’den fazla ziyaretçiyi ve yaklaşık 1500 katılımcıyı ağırlaması bekleniyor.

burak-tarkan-baydar.jpg100'ü aşkın Türk firması katılacak

Türkiye Resmi Temsilciliği’nin Taneva Fuarcılık'ın yürüttüğü Logistika Expo Fuarı, kurucu ortağı Burak Tarkan Baydar tarafından yapılan açıklamada “Logistika Expo, özellikle lojistik ve taşımacılık firmaları, depolama çözümleri, tedarik zinciri yönetimi firmaları, taşımacılık ekipmanları sektörlerinde faaliyet gösteren Türk firmaları için büyük bir fırsat. Eş zamanlı olarak düzenlenecek 4 fuarın sinerjisi ziyaretçiler için eşsiz bir platform sunuyor. Logistika Expo T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen fuarlar listesinde yer alıyor. Bu fuarda 100’den fazla Türk firmasının katılımını bekliyoruz “ dedi.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.