Lojistik Günleri ’10 başlıyor

Lojistik Günleri ’10 başlıyor

Yaşar Üniversitesi Lojistik Topluluğu"nun bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Lojistik Günleri "10 ilk kez uluslararası boyuta taşınıyor. Yine Lojistiğe...

Yaşar Üniversitesi Lojistik Topluluğu"nun bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Lojistik Günleri "10 ilk kez uluslararası boyuta taşınıyor. Yine Lojistiğe gönül veren üniversite öğrencileriyle sektör çalışanlarını bir araya getirmeyi hedefleyen organizasyon, sektörün önde gelen isimleri ve profesyonelleriyle bu yıl daha iddialı. 18-21 Mart 2010 tarihleri arasında Grand Belish  Hotel?de düzenlenecek etkinliğe 25 farklı üniversiteden öğrenci ve konuşmacının katılması bekleniyor.

Lojistik Günleri" 10 organizasyonunun bu yılki teması ?Lojistik Köyler? olarak belirlendi. İtalya"nın en iyi Lojistik Köyü seçilen Parma Lojistik Köyü ve Interbologna Lojistik Köyü ile bağlantı kuran gençler izlenimlerini aktaracaklar.

Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü Başkanı ve Türkiye"de Pazarlama kitaplarının ilk yazarı, pazarlama gurusu Prof. Dr. Ömer Baybars"ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek etkinliğe, sektörün önde gelen isimlerinden Şimşekler Grup Genel Müdürü ve Gemi Söküm Derneği Başkanı Adem Şimşek, Tehlikeli Atıklardan Sorumlu Kaptan Ersin Çeviker, Schenker Arkas CEO"su Eric Leiss, ADR uzmanı Erkan Başak, Mersin Lojistik Platforum Koordinatörü Fevzi Filik konuşmacı olarak katılacaklar. Prof. Dr. Okan Tuna ise oluşturmuş olduğu DEU Lojistik Laboratuar uygulaması ile 90 kişiye aynı anda workshop eğitimi sunacak.

Arvento araç takip sistemleri simulasyon çalışmaları ve bu yıl ilk kez yapılması planlanan "Kariyer"10? ile katılımcılara staj- iş mülakatları fırsatı da sunulacak. Şimşekler Grup, Schenker ARKAS, Aras Kargo, Pasaport Pizza, Cornetto, Carlsberg, Lily Kağıt, UND, LODER, UTİKAD organizasyonun sponsorluklarını üstlendi. İlk gün Selçuk Belediyesi"nin desteğiyle Antik kent Efes-Meryemana gezisi ile başlayacak.

Başvurular 1 Mart"a kadar www.lojistiktoplulugu.net adresinden yapılmakta. Uluslararası Lojistik Günleri" 10 Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampusu"nda başlayacak.


LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.