Lojistik ve taşımacılık sektörünün kalbi 29 Eylül'de Mersin'de atacak

Lojistik ve taşımacılık sektörünün kalbi 29 Eylül'de Mersin'de atacak

Konumu sayesinde Akdeniz Bölgesi ve çevre ülkeler arasında adeta bir taşımacılık ve lojistik koridoru oluşturan Mersin, bu misyonu doğrultusunda önemli bir fuara ev sahipliği yapacak

100’ü aşkın marka ürün ve hizmetlerini sergileyeceği CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı, sektörün tüm paydaşlarını tek çatı altında buluşturacak. Fuarı, 4 günde binlerce sektör profesyonelinin ziyaret etmesi bekleniyor.
Akdeniz Bölgesi ve çevre ülkelerin en önemli lojistik ve taşımacılık sektörü buluşması olan CNR Mersin Lojistik ve Taşımacılık Fuarı, yeni normale dönüş kriterleri kapsamında bir dizi önlem ile ziyaretçilerine kapılarını açmaya hazırlanıyor.
CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından T.C. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin Yenişehir Belediyesi, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Deniz Ticaret Odası, Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği (MERGÜMDER), Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD), Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) işbirliği ve KOSGEB desteğiyle organize edilen fuar, 29 Eylül – 2 Ekim 2021 tarihleri arasında Mersin CNR Expo Yenişehir Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.
Bölgenin ulaştırma ve nakliye koridoru, Avrasya’nın en önemli konteyner limanlarından birine sahip olması, tarihi İpekyolu'nun ana arterlerinin geçiş noktasında yer alması ve Süveyş Kanalı’na alternatif bir güzergâh oluşturması nedeniyle Akdeniz Bölgesi ve çevre ülkeler açısından adeta bir lojistik ve taşımacılık koridoru olarak nitelendirilen Mersin, en önemli sektör buluşmalarından birine daha ev sahipliği yapacak. Türkiye’yi Orta Asya üzerinden Çin’e bağlayan “Orta Koridor” bağlamında önemli bir geçiş noktası olan Mersin, fuarda lojistik ve taşımacılık sektörünün önde gelen 100’ün üzerinde markasını ağırlayacak. Fuar binlerce sektör profesyonelini bir raya getirecek.
Sektörün tüm paydaşları fuarda yerini alıyor. Fuar; ihracat ürün paketleme, ambalaj firmaları ve navlun güvenliğine dair firmalar, yükleme alanı ve terminal hizmeti sunan şirketler, depolar, yük taşıma sistemleri sağlayıcıları, karayolu, deniz ve hava yolu nakliye şirketleri, nakliye acenteleri, kombine taşıma organizasyonları, posta ve kurye hizmetleri, yük merkezleri, terminal operatörleri, aktarma, antrepo ve kargo elleçleme şirketleri, konteyner kiralama ve leasing şirketleri, atık ve geri dönüşüm zinciri şirketleri, palet lojistiği, yükleme ekipmanı tedarikçileri, sektörel satış acenteleri, bankalar, sigorta şirketleri, gümrük müşavirlikleri, personel hizmeti veren şirketler, güvenlik şirketlerinin yanı sıra yakıt ve dolum istasyonları, Adblue teknolojisi sağlayan firmalar, limanlar, Gps, Navigasyon ve kargo teslim lojistik sistem hizmeti veren firmalar, hava kargo endüstrisi için lojistik sistem firmaları, boru hattı taşıma ve güç iletim sistemleri, bakım ve onarımlar sistemleri, akaryakıt istasyonu ve ekipmanları veren şirketler, güvenlik sistemleri sağlayıcıları, soğuk zincir taşımacılığı ve yönetimi firmaları, iletişim sistemlerine dair firmalar, veri işleme sistemleri sağlayıcıları, e-ticaret ve e-ticaret sistemleri veren firmalar, taşıma kontrolü ve Dp sistemleri sağlayan firmalar, entegre trafik yönetim sistemlerine dair şirketler ve Ar – Ge şirketlerini hedefliyor.”

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.