Lojistikte Otomasyon Teknolojileri Semineri, 11. kez sahne aldı

Lojistikte Otomasyon Teknolojileri Semineri, 11. kez sahne aldı

SICK Türkiye ve Lojistik Derneği LODER’in her yıl düzenlediği Lojistikte Otomasyon Teknolojileri Semineri’nin bu yıl 11’incisi gerçekleşti. 14 Aralık tarihinde gerçekleşen seminerde birbirinden renkli sunumlar yapıldı.

SICK Türkiye ve Lojistik Derneği LODER’in her yıl düzenlediği Lojistikte Otomasyon Teknolojileri Semineri’nin 11’incisi bu yıl 14 Aralık 2022 tarihinde yapıldı. İstanbul Marriott Hotel Asia / Ataşehir’de gerçekleşen seminere sektör profesyonelleri yoğun katılım sağladı.

Açılış konuşmalarını SICK Türkiye Genel Müdürü Mehmet Kahveci, LODER Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan ve LODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş’ın yaptığı seminerde konuklar özel bir uygulamadan yararlanarak sorularını sunumlarla eş zamanlı olarak konuşmacılara yöneltebildi.

META LOJİSTİK KAVRAMI ÖNE ÇIKIYOR

Lojistikte Otomasyon Teknolojileri Semineri bu yıl da yine birbirinden renkli ve bilgilendirici sunumlara ev sahipliği yaptı. LODER Yönetim Kurulu Başkanı ve Galatasaray Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülçin Büyüközkan “Meta Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi” başlıklı sunumuyla katılımcıların dikkatini “meta lojistik” kavramına çekti. Trendyol Express Genel Müdürü Ömer Batu Şengül, “Operasyonun Sahne Arkası” sunumunda şirketin lojistik alanında sağladığı katkıları da aktardı. SICK Türkiye Intralojistik Satış Mühendisi Merve Günaydın ise “Operasyon Hızlandıran 5 Teknoloji” sunumunu gerçekleştirdi. Seminerin ilk yarısının son sunumunu ise Borusan Limanı-Liman Bakım Uzmanı Alper Konuk, “Boruan Port, Sensör Zekası ile Güvende” başlığıyla yaptı.

YOL HARİTASI VE OTOMASYONUN GÜCÜ

Seminerin ikinci yarısına SICK Türkiye İzlenebilirlik & Kalite Birim Yöneticisi Berk Boyacı, “Yola Nereden Başlamalı” adlı sunumuyla seminer katılımcıları için önemli bilgileri paylaştı. Daha sonra sahneye çıkan Kargoist İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fahri Çırak ise “Paket Taşımacılığında Otomasyonun Gücü”nü aktardı. Turkish Kargo Kargo Operasyon Planlama ve Projeler Müdürü Mustafa Kemal Özahi seminerin son konuşmacısıydı. Özahi “Hava Kargo Tesisi-Teknoloji ve Otomasyon Uygulamaları” başlıklı sunumunda tesisleri hakkında bilgiler paylaşırken otomasyon uygulamalarını da detaylandırdı. Verilen kahve molasının ardından konuklar Komedyen-Yazar Kaan Sekban’ın “Ev Yapımı Stand-Up” şovuyla keyifli anlar yaşadı.

KAYNAK: stendustri.com.tr

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.