LPG 8 kuruş zamlandı

LPG 8 kuruş zamlandı

LPG otogaz fiyatları 8 kuruş zamlandı. Bugünden itibaren geçerli olacak yeni zam sonrası İstanbul’da 1 litre LPG (likit petrol gazı) otogazın fiyatı...

LPG otogaz fiyatları 8 kuruş zamlandı. Bugünden itibaren geçerli olacak yeni zam sonrası İstanbul’da 1 litre LPG (likit petrol gazı) otogazın fiyatı 2 lira 78 kuruşa çıktı. Son günlerde IŞİD’in Irak’taki eylemleri sonrası uluslararası piyasalarda ham petrol fiyatları artışa geçmişti. Artış sonrası iç pazarda benzin ve motorin de zamlanmıştı.

Yıldız Holding’de atama

Yıldız Holding Kurumsal Strateji Başkanlığı’na Karaca Kestelli atandı. Trip Tripathy’nin ocak ayı başında Demet’s Candy Company CEO’luğuna getirilmesi ile birlikte bir süredir bu görev için arayış sürüyordu. 1 Temmuz 2014 itibarıyla göreve başlayan Kestelli, Yıldız Holding’den önce, 2011 yılından bu yana, Bain & Company Şirketi’nde yönetici ortak ve Türkiye ofisi başkanı olarak görevini sürdürüyordu.

Dünya Kupası’nı o aydınlatıyor

Dünyanın en prestijli ve en çok izlenen futbol turnuvasına ev sahipliği yapan Brezilya’daki 12 stadın beşi General Electric (GE) projektör ışığı ile aydınlatılıyor. Kupa boyunca hem sahayı, hem de iç mekan alanlarını aydınlatmak amacıyla Brezilya’daki National Stadı ve Amazonia Arena için bütün komplekse yönelik ışıklandırmayı GE sağlarken, Pernambuco, Beira Rio ve Maracanã statlarında ise GE’nin projektör ışığı oyun sahalarını aydınlatacak.

Royal, 30 ülkeye halı satıyor

Naksan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Royal Halı, 30’a yakın ülkeye halı ve iplik ihraç ederken, yurtdışında 650’den fazla satış noktasında hizmet veriyor. Royal Halı’nın yeni pazar hedefleri ise ABD, Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Orta Asya ülkeleri olurken yüzde 22 olan yurtdışı satış oranının 2015 yılında yüzde 25’e çıkarılması hedefleniyor.

Ücretsiz ayakkabı bakımı

Arow mağazaları Diwo, Hatuny ve Masculin markalarından alışveriş yapanlara 3 ayın sonunda ücretsiz ayakkabı bakımı yapacak. Türkiye’de ilk kez yapılacak ücretsiz ayakkabı bakımı kapsamında ayakkabı alanlara üç ayın sonunda bir SMS mesajı gönderilerek ayakkabı bakımı için tüketiciler bilgilendirilecek. SMS mesajını alan tüketiciler en yakın Arow mağazasına giderek ayakkabılarının bakımını yaptırabilecekler.

Avrupa’yı iskenderle fethedecek

Helvacı Grup’un 2010 yılında 3 şube ile devraldığı Kebap Evi, Türkiye’de 40 şubeye ulaşırken Avrupa’da büyümek için Almanya’da faaliyet gösteren Yaka ve Rixos Teppiche markaları ile master franchise sözleşmesi imzaladı. Bursa Kebap Evi, bu anlaşma ile 2015 yılı sonuna kadar Almanya dışında Hollanda, Avusturya, Fransa, Belçika, Lüksemburg ve İsviçre’de de şubeler açmayı hedefliyor.

Amerika’dan Borusan’a ödül

Borusan’ın ABD’de kurduğu Borusan Mannesmann Pipe US şirketi, ABD çelik sektörünün saygın yayınlarından American Metal Market dergisi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen “Çelik Mükemmellik Ödülleri” kapsamında, “Yılın Teknoloji Tedarikçisi” ödülünü kazandı. Ödül kazanma gerekçesinde, Borusan’ın Houston kentinde kurduğu üretim tesisinin ABD’de petrol ve gaz kuyu boruları alanında mevcut en yüksek teknolojiyi kullanıyor olması gösterildi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.