Lufhansa'dan DB Schenker Arkas'a üç ödül birden

Lufhansa'dan DB Schenker Arkas'a üç ödül birden

Dünyanın dört bir yanındaki havalimanlarına ön taşıma, depolama, gümrükleme, chartering ve proje taşımacılığı hizmeti veren DB Schenker Arkas Hava...

Dünyanın dört bir yanındaki havalimanlarına ön taşıma, depolama, gümrükleme, chartering ve proje taşımacılığı hizmeti veren DB Schenker Arkas Hava Kargo İhracat Departmanı, Lufthansa Havayolları’nın 10 Mayıs Persembe günü Ataköy Marina Park’ta düzenledigi ödül töreninde bir gecede üç ödül birden kazandı. DB Schenker Arkas, “E-booking” (online rezervasyon) kategorisinde en iyi performans, ayrıcalıklı “td.Flash” (Teslim süresi garantili ekspres servis) ürününde en iyi performans ödüllerini alırken “En iyi Kargo Acenteleri” sıralamasında ise ikinci oldu.

IATA acentesi olan DB Schenker Arkas Hava Kargo, 2011 yılında ihracatta 16 bin 981 ton taşıma ve 57 bin 105 yükleme yaptı. Sirket JET Kargo, First, Business ve Economy gibi ürünleri ile önceden belirlenmiş kesin taşıma süreleri ve fiyatları ile havaalanından havaalanına, kapıdan havaalanına, havaalanından kapıya ve kapıdan kapıya taşıma hizmetleri sunuyor. DB Schenker Arkas müşterilerine her geçen gün daha iyi hizmet verebilmek için memnuniyet ve kaliteyi her zaman için ön planda tutmaya devam ediyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.