MAN’dan İzmir ve Bingöl firmalarına 5 adet ödüllü Lion’s Coach teslimatı

MAN’dan İzmir ve Bingöl firmalarına 5 adet ödüllü Lion’s Coach teslimatı

Seyahat sektöründe ödüllü otobüsleri ile fark yaratan MAN, Türkiye’nin Doğusundan-Batısına sektörün köklü firmalarına otobüs teslimatını sürdürüyor.

MAN Ailesi’nin, Sustainable Bus Award (Sby Award) 2022- Sürdürülebilir Otobüs Ödüllü üyesi Lion’s Coach, seyahat sektöründe işletmelerin gözdesi olmaya devam ediyor. Güvenlik, konfor, ileri teknoloji, ekonomik ve sürdürülebilirlik gibi birçok ayrıcalığı bir arada sunan Lion’s Coach, sahip olduğu üstün özellikleri ile yolculara eşsiz bir seyahat deneyimi sunuyor.

man-teslimat-fulya-turizm.jpgYeni turizm sezonunda müşterilerine bu eşsiz seyahat deneyimini sunmak isteyen İzmir bölgesinin taşımacılık sektöründeki köklü firması Fulya Turizm de filosunu ödüllü MAN Lion’s Coach otobüsleri ile güçlendirdi. İzmir ve Seferihisar bölgesinde turizm taşımacılığı yapan şirket, yeni araç yatırımları kapsamında filosuna 3 adet MAN Lion’s Coach kattı. Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen teslimat törenine MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A. Ş. Otobüs Bölge Satış Koordinatörü Emrah Albustanoğlu ile Fulya Turizm’in sahibi Hüseyin Kocaer, firma yetkilileri Mustafa Kocaer ve Efe Kocaer katıldı.

“Yeni turizm sezonuna yepyeni MAN Lion’s Coach’larla hazırız”

Törende konuşan Fulya Turizm’in sahibi Hüseyin Kocaer, sezon öncesi filolarını yeni otobüslerle güçlendirmekten mutlu olduklarını belirterek, “Beklentinin yüksek olduğu bir turizm sezonuna giriyoruz. Turizm taşımacılığı yapan bir firma olarak, biz de bu yeni turizm sezonuna yepyeni MAN Lion’s Coach otobüslerimizle hazırız. MAN, bizim gerek araç kalitesi gerekse de satış sonrası hizmetleri ile yol arkadaşlığına güvendiğimiz çok önemli bir marka. Bu nedenle de yeni araç yatırımımızda MAN’ı tercih ettik. Son aldığımız 3 yeni otobüs ile birlikte filomuzdaki MAN otobüs sayımızı 5’e yükseldi” dedi.

Öz Has Bingöl, hizmetin hasını MAN Lion’s Coach ile verecek

Ödüllü Lion’s Coach’u tercih eden bir başka firma ise, Doğu Anadolu bölgesinin önemli firmalarından Öz Has Bingöl oldu. “Hasın Hizmeti Güneşin Doğduğu Yerdedir” sloganı ile yolcularına kaliteli hizmet veren Bingöl’ün öncü seyahat firması Öz Has Bingöl, yeni otobüs yatırımında MAN’ı tercih etti. Firma, Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen törenle filosuna 2 adet, 2+1 koltuklu MAN Lion’s Coach kattı. Törende MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer, firma sahibi Garip Çağdaş, ekibi ve kaptanlara sembolik MAN anahtarını teslim etti.
Törende, neden MAN Lion’s Coach’u tercih ettikleri hakkında bilgi veren Garip Çağdaş, “MAN Lion’s Coach otobüslerini yollarda görüyor ve çok beğeniyorduk. Ekibimizin ve kaptanlarımızın tercihi ve talebi doğrultusunda biz de yeni otobüs yatırımımız için MAN’ı tercih ettik. MAN Lion’s Coach sektörde modern tasarımları, rahat yolcu koltukları, yüksek güvenlik standartları, ekonomik yakıtı ve işletme maliyetleri ile ilgi haline gelmiş durumda. Biz de bu ödüllü otobüsleri inceledik ve çok beğendik. Halkımızın rahat ve konforlu seyahatleri için filomuza 2 adet Lion’s Coach kattık. Yeni otobüslerimiz, hizmetin hasını vermeye çalıştığımız hemşehrilerimize ve tüm yolcularımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

oz-has-bingol1.jpg“Aldığı prestijli ödüller, Lion’s Coach’a olan ilginin haklılığını ortaya koyuyor”

MAN Otobüs Bölge Satış Koordinatörü Emrah Albustanoğlu ve Otobüs Satış Bölge Yöneticisi Ufuk Demirer ise, MAN Lions Coach’a olan ilginin artarak devam ettiğini vurgulayarak, şunları söylediler:

“2020 yılında ‘Coach of the Year- Yılın Otobüsü’ ödülünü alan Lion’s Coach, sunduğu birçok ayrıcalıkla rakiplerinden ayrışıyor. Bunların başında ise, güvenlik, konfor, üstün teknoloji ve ekonomi geliyor. Geçen yıl ise, tüm bu üstün niteliklerine eklediği sürdürülebilirlik özelliğiyle de 2022 yılında Sustainable Bus Award (Sby Award) 2022- Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’nü aldı. Küresel platformlardan aldığı bu prestijli ödüller ve sahip olduğu üstün nitelikler de Lion’s Coach’u ülkemizin bir ucundan diğer ucuna seyahat firmalarının tercihi haline getiriyor” diyerek, yeni otobüslerin her iki firmaya hayırlı olması temennisinde bulundular.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.