Marmara’da İlk liselerarası yelken yarışması

Marmara’da İlk liselerarası yelken yarışması

İstanbul Bilgi Üniversitesi Türkiye’nin ilk liselerarası yelken yarışması “BİLGİ CUP 2013’ü düzenliyor. 16 lisenin yarışacağı etkinlik;...

Marmara’da İlk liselerarası yelken yarışmasıİstanbul Bilgi Üniversitesi Türkiye’nin ilk liselerarası yelken yarışması “BİLGİ CUP 2013’ü düzenliyor. 16 lisenin yarışacağı etkinlik; 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Yarışmasında birinci gelen takımın dört üyesi spor bursu kazanacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından düzenlenen yarışmada her liseden 4 kişilik ekipler katılım gösterecek. Liselerini temsil etmek isteyen ekipler istedikleri zaman İstanbul Bilgi Üniversitesi Yelken Kulübü öğrencileri ile Delphia 24’lerle antrenman yapabilecekler hatta yeterli yelken bilgisine sahip olmayan öğrenciler D24’lerle eğitim alabilecekler.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Yelken Kulübü bu yarışma ile lise öğrencilerine yelkenin ne kadar eğlenceli ve dinamik aynı zamanda koordinasyon, takım çalışması ve disiplin gerektiren bir spor olduğunu göstermeyi amaçlıyor.

“BİLGİ Cup 2013” yarışmasında birinci gelen takımın dört üyesi  yüzde 25 oranında spor bursu kazanacak. Dereceye giren diğer takımlar ise BİLGİ CUP 2013 kupasını alacak.

Vira Yatçılık / Delphia Yachts SAILING ACADEMY’nin destek verdiği yarışma 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü “Golden Hom Boat Fest” etkinliğinde gerçekleştirilecek.

Marmara’da İlk liselerarası yelken yarışması

Marmara’da İlk liselerarası yelken yarışması

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.