Mars Hava ve Deniz Kargo’dan iki yeni şube

Mars Hava ve Deniz Kargo’dan iki yeni şube

Havayolu, denizyolu, proje, fuar ve etkinlik taşımacılığı hizmetleri sunan Mars Hava ve Deniz Kargo, Antalya ve Konya şubelerini de açarak yurt içindeki şube sayısını 14’e çıkardı.

Konya Havalimanı’ndan ihracat ve ithalat seferlerinin başlamasıyla müşterilerimize daha hızlı, kaliteli hizmet sunma amacıyla yeni şubemizi faaliyete geçirdik. Konya şubemiz ile bölgedeki müşterilerimize daha yakın olacağız” diyen Mars Hava ve Deniz Kargo CEO’su Selmin Kahraman, bölgedeki müşterilerine iç nakliye hizmeti de sunacaklarını belirtti.

Büyük Kayacık Mahallesi OSB Kos Lojistik Merkezi 402. Sok. No: 4/A Ofis: 202 Selçuklu – Konya adresinde hizmete başlayan Mars, Konya şubesi ile müşterilerine havayolu ve denizyolu taşımacılık hizmetlerini sunacak.

Tüm sektörlere hizmet veren Mars, Konya şubesi ile ağırlıklı olarak savunma sanayi, tüfek ve silah taşımaları, yaş meyve sevkiyatları, gıda, makine, kimya ve muhtelif yedek parça sektörlerine hizmet verecek.

Antalya’da AXIS Ofis Emek Mahallesi Yeşilırmak Caddesi Bina No:3 Ofis No:8 Kat:3 Kepez – Antalya adresinde faaliyete başlayan Mars, Antalya Şubesi ile müşterilere havayolu ve denizyolu taşımacılık hizmetlerini sunacak. Yeni şubesi ile bölgedeki müşterilerinin ihtiyaç ve taleplerine cevap vermeyi hedeflediklerini söyleyen Kahraman, Mars kalitesini güneyde de sürdüreceklerini belirtti.

Mars Antalya, denizyolu ve havayolu ihracat ve ihracat taşımalarında yaş meyve ve sebze, mobilya, kağıt ve orman ürünleri, kimyevi maddeler ve mamulleri sektörleri başta olmak üzere tüm sektörlere hizmet verecek.

İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Mersin, Gaziantep, İskenderun, Adana, Konya ve Antalya’da şubeleri bulunan ve tüm dünyaya hizmet sunan Mars Hava ve Deniz Kargo, önümüzdeki dönemlerde yeni şubeler açmaya devam etmeyi planlıyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.