Martaş Otomotiv Yönetim Kurulunu  Ahmet Coşkun İle Güçlendirdi

Martaş Otomotiv Yönetim Kurulunu Ahmet Coşkun İle Güçlendirdi

Martaş Otomotiv, başta otomotiv yedek parça sektörü olmak üzere birçok farklı sektörde üst düzey yöneticilik tecrübesiyle sektörün önemli isimlerinden olan Ahmet Coşkun’u, bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atadı.

Geniş ürün yelpazesi, yüksek teknolojik ürünleri ve nitelikli personeliyle 43 yıldır otomotiv yedek parça bağımsız yenileme pazarında faaliyet gösteren satış, pazarlama ve dağıtım şirketi Martaş Otomotiv, büyüme ve globalleşme stratejisi kapsamında yönetim kurulunu güçlendirmeye devam ediyor. Başta otomotiv yedek parça sektörü olmak üzere birçok farklı sektörde üst düzey yöneticilik tecrübesiyle sektörün önemli isimlerinden olan Ahmet Coşkun, Martaş Otomotiv’in yeni bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Nisan ayı itibarıyla yeni görevine başlayan Ahmet Coşkun, şirketin globalleşerek büyüme stratejisine destek verecek.

Önemli şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı!

1970 Kayseri doğumlu olan Ahmet Coşkun, lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi’nde Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. Ardından Üretim Yönetimi ve Pazarlama alanında MBA programını tamamlayan Coşkun, çalışma hayatına Delphi Packard Electrical Systems’de Proje Mühendisi olarak adım attı. Daha sonra Komili Sabun Kozmetik Sanayi AŞ’de Planlama Müdürü, Marteks Marmara Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ’de Satış Müdürü Yardımcısı, Valeo Automotive Systems’de Lojistik Müdürü, Sertrans International Transport & Trading Ltd’de Bölge Müdürü, ZF Lemförder Aks Modülleri Sanayi’de Fabrika Müdürü olarak görev alan Ahmet Coşkun, Dönmez Debriyaj’da ise Genel Müdür, Heper Metal Döküm Sanayi’de Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür olarak görev aldı. Coşkun son olarak Sampa Otomotiv’de Genel Müdür olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Ahmet Coşkun, İngilizce’nin yanı sıra Almanca ve Fransızca da bilmektedir.

martas-gorsel-2.jpgLOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.