Medex Lojistik’in yeni Genel Müdürü Cenk Karademir oldu

Medex Lojistik’in yeni Genel Müdürü Cenk Karademir oldu

Türki Cumhuriyetler taşıma pazarında önemli bir konuma sahip olan Medex Lojistik, Genel Müdürlük görevine Cenk Karademir'i atadı. Karademir, lojistik sektöründeki uzun ve tecrübeli kariyerine 1991 yılında Barsan Gümrük Müşavirliği'nde başladı.

2007 yılına kadar Barsan Global Lojistik bünyesinde çeşitli operasyonların yönetiminde yer alan Karademir, gümrükleme, taşıma ve depolama süreçlerinin yanı sıra yönetim ve satış-pazarlama ekiplerinin kurulmasında aktif bir rol üstlendi.

Karademir, 2008-2013 yılları arasında Ünsped Global Lojistik'te Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken, 2013-2014 yıllarında Ekol Lojistik’te Proje Yöneticisi olarak çalıştı. Ardından 2014-2015 yıllarında İnci Yusen Lojistik'te İş Geliştirme Yöneticisi olarak faaliyet gösterdi. 2015-2019 yılları arasında ise Dinamik Group’ta Ege Bölge Lojistik Yöneticisi olarak görev yaptı. Bu dönemde aynı zamanda ACK Lojistik Denetim ve Danışmanlık şirketini kurarak sektörde danışmanlık hizmetleri sundu.

2022 yılından bu yana Medex Lojistik bünyesinde Ticari Direktör olarak çalışan Karademir, sektördeki bilgi birikimi ve deneyimiyle Medex Lojistik’in gelişiminde önemli katkılar sağladı. Yeni göreviyle, özellikle Türki Cumhuriyetler taşımacılık pazarında Medex Lojistik'in büyümesini sürdürmek ve daha geniş bir coğrafyada etkisini artırmak üzere çalışacak.

Medex Lojistik, Karademir’in liderliği altında müşteri memnuniyeti odaklı lojistik hizmetlerinde yenilikçi çözümler geliştirmeyi ve mevcut taşıma pazarındaki payını daha da büyütmeyi hedefliyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.